Tähtiloistoa Easter Bluesissa 19-20.4.2019!

Olet tässä: Etusivu / Info / Uutiset / Tähtiloistoa Easter Bluesissa 19-20.4.2019!
SFH-band-promo 2019 960x540.jpg

Rovaniemeläisiä hemmotellaan pääsiäisenä Easter Blues-tapahtuman tuodessa kotimaisen juurimusiikin kirkkaimmat tähdet Korundin lavalle.

Perjantaina 19.4. klo 19.00 alkaen Silvennoinen, Försti, Hela & Band annostelee kuulijoille tuhdin annoksen niin bluesia, soulia kuin poppiakin. Pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Lukuisissa tv-ohjelmissa ja yhtyeissä esiintynyt Johanna Försti tunnetaan ennen kaikkea räväkkänä Jo Stance -yhtyeen solistina, sekä Tanssii Tähtien Kanssa -orkesterin laulajana. Heikki Hela muistetaan erityisesti legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Uneton yö ja Hillitön hopeinen kuu.

Lauantaina 20.4.2019 Korundissa rokkaillaan peräti kahden orkesterin voimin. Kepa Härkönen & The Surfin' Flames on liikkeellä klo 19.00 alkaen kansainvälistäkin tunnustusta saaneen "Spicy Tales & Spacey Tones" -albuminsa tiimoilta. Kepan surfgroove instrumentaalimusiikki on cuban- mausteita, 60-luvun kitarasoundeja, bluessävyjä ja elokuvamaisia äänimaailmoja yhdistävä värikäs kokonaisuus. Bändissä soittavat Kepa Härkönen (kitara), Kari Södö (basso) ja Olli Estola (rummut/perkussiot).

Illan toisena esiintyjänä kuullaan vastikään kolmannen soololevynsä ”Big Freeze” julkaissut Slim Butler yhtyeineen. Suomalaisen bluesin raskassarjalaisen, Slim Butler & The SlimCutsin riveissä vaikuttavat todelliset juurimusiikin veteraanit. Kitaristi/laulaja Jarmo ”Slim” Puhakan lisäksi bändin muodostavat kitaristi Harri Raudaskoski, basisti Mikko Löytty ja rumpali Jartsa Karvonen. Löyttyä lukuun ottamatta soittajat ovat kotoisin Rovaniemeltä.
Slimin tuorein pitkäsoitto Big Freeze on jo kerännyt osakseen ylistäviä arvioita alan julkaisuissa ja levy on vahva ehdokas Vuoden Kotimaiseksi Bluesalbumiksi. Kitaristin aiemmat albumit ovat jo tehneet suomalaista blueshistoriaa voittamalla kyseisen tittelin ilmestyttyään.

1.slim butler-rauma blues 2018-pic olli sulin 960x540.jpg


Ohjelma:

Pe 19.4. pe klo 19.00
Silvennoinen, Försti, Hela & Band
Liput: alk. 30€/ennakkoon, 35€/ovelta

La 20.4.2019 la klo 19.00
Kepa Härkönen & The Surfin' Flames
Slim Butler & The SlimCuts
Liput: alk. 20€/ennakkoon, 25€/ovelta


Esitysten kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.