Rovaniemen taidemuseossa on haettavana amanuenssin toimi

Olet tässä: Etusivu / Info / Korundiuutiset / Rovaniemen taidemuseossa on haettavana amanuenssin toimi

Rovaniemen taidemuseo hakee amanuenssia alueellisiin taidemuseotehtäviin, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu Rovaniemen taidemuseon alueellisten taidemuseotehtävien koordinointi ja suunnittelu, yhteydenpito alueella sekä sidosryhmäyhteistyö. Amanuenssin tehtäviin kuuluu lisäksi taidekasvatusyhteistyötä ja muuta museotyötä yhdessä taidemuseon asiantuntijoiden ja alueen museotoimijoiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena taidehistoria tai taidekasvatus tai taiteen maisterin tutkinto. Arvostamme kokemusta museotyöstä, monipuolista kielitaitoa, yhteistyökykyä ja hyviä sosiaalisia taitoja. Ajokortti on työssä välttämätön.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Toimea haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, Koskikatu 27, 3.krs, 96100 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Hakuaika päättyy 6.1.2020, hakemusten tulee olla perillä klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.