Rovaniemen taidemuseo julkaisee Opi museossa -viikolla kaksi verkkopeliä nuorille museokävijöille

Olet tässä: Etusivu / Info / Uutiset / Rovaniemen taidemuseo julkaisee Opi museossa -viikolla kaksi verkkopeliä nuorille museokävijöille

Viikolla 40 Rovaniemen taidemuseo juhlistaa Opi museossa -viikkoa julkistamalla kaksi verkkoselainpohjaista seppo.io-peliä. Virtuaalinen ja vuorovaikutteinen peli sisältää hauskoja tehtäviä ja tiukkoja kysymyksiä, joihin etsitään vastaukset esillä olevista näyttelyistä.

Taiteen jäljillä -peli on suunnattu kaikille museokävijöille. Pelin kautta pääsee tutustumaan postiautovarikon historiaan ja Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmataiteeseen. Peliä voi pelata myös etänä.

Harry Potter ja Tylypahkan taide -pelissä liikutaan myös postiautovarikon ja kokoelmataiteen parissa, mutta Potter-maailma antaa tälle oman twistinsä. Peli on suunniteltu pelattavaksi paikan päällä taidemuseossa, joskin myös etänä pelaamista voi testata. Autenttisten teosten näkeminen ja fyysisissä tiloissa liikkuminen on pelin suola!

Opi museossa -viikolla 5.-8.10. pelaajat pääsevät maksutta museoon ilmoittautumalla infoon. Pelaamiseen tarvitset vain kännykän ja leikkimieltä! Pelit jäävät pelattaviksi myös lanseerausviikon jälkeen.

Rohkenetko kokeilla?

Opi museossa-viikko.jpg

Kuva: Rovaniemen taidemuseo / Arto Liiti