Kutsu poliitikko museoon - Mikkel Näkkäläjärvi otti työharjoittelupaikan vastaan

Olet tässä: Etusivu / Info / Korundiuutiset / Kutsu poliitikko museoon - Mikkel Näkkäläjärvi otti työharjoittelupaikan vastaan
Mikkel_Näkkäläjärvi_poliitikko_museossa_1_nettiin.jpg

Kaupunginvaltuutettu Mikkel Näkkäläjärvi osallistui työharjoitteluun Rovaniemen taidemuseossa keskiviikkona 29.8. osana Kutsu poliitikko museoon -kampanjaviikkoa. Näkkäläjärvi toimii myös Euroopan Unionin Alueiden komiteassa Suomen ja Lapin edustajana.

Käytännön museotyöhön perehtymässä ollut Näkkäläjärvi oli vaikuttunut kulissien takana näkemästään. Hän osallistui Janusz Grabiańskin näyttelyn suunnitteluun yhdessä museolehtori Kaija Kähkösen kanssa. Satumaista-näyttely avautuu Korundissa 20.9.

- Nythän näitä näyttelyitä alkaa katsomaan aivan uusin silmin, hän naurahti työrupeaman päätteeksi.

Kutsu poliitikko museoon -viikon aikana tehdään näkyväksi museoiden toimintaa kulissien takana. Teemaviikolla tuodaan esille museoiden laaja-alaista toimintaa ja esitellään Suomen kattavaa museoverkostoa ja sen vaikutusta yhteiskuntaan talouden, kansalaisten hyvinvoinnin ja työllisyyden näkökulmasta. Tällä viikolla yli 70 poliitikkoa eduskunnan puhemiehen ja kolmen ministerin johdolla osallistuu kampanjaan yli 30 museossa ympäri Suomen. Kolmatta kertaa vietettävän valtakunnallisen Kutsu poliitikko museoon -viikon painotus on Euroopan kulttuuriperintövuodessa teemalla Poliitikko – ole eurooppalainen, tunne kulttuuriperintösi.

Lisätietoa kampanjasta täältä.