Kulttuuritalo Korundi ja Rovaniemen taidemuseon näyttelyt avataan jälleen ti 2.6. kesäaukioloajoin

Olet tässä: Etusivu / Info / Korundiuutiset / Kulttuuritalo Korundi ja Rovaniemen taidemuseon näyttelyt avataan jälleen ti 2.6. kesäaukioloajoin
Korundi avaus.jpg

Kesän uudessa näyttelyssä Wihurin rahaston kokoelman helmet kutsuvat ajattelemaan Sinisiä ajatuksia. Poikkeuksellisen kevään jälkeen näyttely tarjoaa hengähdystauon arjesta ja avaa katsojan eteen uudenlaisen maailman.

Sinisiä ajatuksia -näyttelyyn on koottu herkkiä, humoristisia ja ajattelemisen aihetta antavia teoksia Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmasta. Näyttelyssä ovat esillä myös Sininen torni -satukirjan alkuperäiskuvitukset sekä taideteokset, jotka toimivat tarinan lähtökohtana. Hanna Immosen kirjoittamassa ja kuvittamassa lastenkirjassa yhdistyvät nykytaide, museopedagogiikka ja lumoava tarina. Sininen torni julkaistiin vuonna 2006 ja se pohjautuu Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmien teoksiin.

Sinisiä ajatuksia on esillä 2.6.-18.10. Alkuvuodesta avatut näyttelyt Iloisia asioita sekä Kursk ja Dystopia jatkavat esillä 20.9. saakka. Toukokuun lopussa päättyneisiin Canal Cheong Jagerroosin, Nanna Suden sekä Jaana Erkkilän näyttelyihin pääsee edelleen tutustumaan virtuaalisesti taidemuseon YouTube-kanavalla.

Näyttelyvierailulle turvallisin mielin

Kiinnitämme erityistä huomiota siisteyteen ja hygieniaan sekä turvaetäisyyksiin. Opastettuja kierroksia tai yleisötapahtumia ei järjestetä kesän aikana. Uutuutena voit nyt myös ostaa näyttelyliput Korundin verkkosivuilta. Lue Korundin ohjeet turvalliseen vierailuun.

Korundi kesäajassa

Korundi on avoinna kesällä poikkeuksellisin aukioloajoin 31.8. asti: ti-pe klo 11-18 ja la-su klo 11-16. Myös TaideTorstait siirtyvät kesäaikaan ja näyttelyihin on maksuton sisäänpääsy torstaisin klo 16-18. 

Poikkeusaukioloajat:
Juhannusaatto pe 19.6. klo 11-16
Juhannuspäivä 20.6. SULJETTU

Nähdään pian!