Korundin yleisöopastukset starttaavat jälleen tammikuussa!

Olet tässä: Etusivu / Info / Uutiset / Korundin yleisöopastukset starttaavat jälleen tammikuussa!

Henri Hagmanin värikylläisessä nimikkonäyttelyssä museovierailla on mahdollisuus päästä näkemään taiteilija työssään. Hagmanin näyttelyn lisäksi Korundissa on nyt nähtävillä kaksi Jenni ja Antti Wihurin rahaston kokoelmasta koottua kokoelmanäyttelyä, Jälkiä ja Laskeutumispaikka.

Yleisöopastukset järjestetään joka kuukauden toisena keskiviikkona klo 14.00.

Kolmella ensimmäisellä opastuksella 12. tammikuuta, 9. helmikuuta, ja 9. maaliskuuta näyttelyvierailla on mahdollisuus seurata rovaniemeläisen Henri Hagmanin työskentelyä.

Hagmanille maalaamisessa tärkeintä ei ole lopputulos, vaan antoisa työprosessi. Rovaniemen taidemuseon näyttelyssä on esillä teoksia, joita hän on työstänyt vuosia. Työskentelyprosessi ei ole vieläkään kaikilta osin ohi, ja vain osa näyttelyn teoksista on valmiita. Osan teoksista Henri Hagman viimeisteleekin näyttelyn aikana.

Opastuksen kesto on n. 45-60 min. Mukaan pääsee näyttelylipun hinnalla tai museokortilla.

Voimassa olevista koronarajoituksista johtuen ryhmien maksimikoko on toistaiseksi 20 hlöä. Tarkistamme koronapassit kaikilta yli 16-vuotiailta ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä museovierailun aikana. Toivomme, että tulet Korundiin vain terveenä.

Henri_Hagman_maalaa_netti_960x540px.jpg