Koronapassi tarkastetaan Korundissa kaikilta ja velvoitamme kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 16-vuotiailta

Olet tässä: Etusivu / Info / Uutiset / Koronapassi tarkastetaan Korundissa kaikilta ja velvoitamme kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 16-vuotiailta
Korundi_tiedotus.jpg

Koronapassi tarkastetaan Korundissa kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä 9.12.2021 alkaen. Näin ollen koronapassi vaaditaan museokävijöiltä, yleisötapahtumissa, konserteissa, Korundi Shopissa sekä Korundi Kitchen & Caféssa. Velvoitamme myös kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 16-vuotiailta.

Rovaniemi on koronan leviämisvaiheessa ja tämän myötä viranomaiset asettivat Korundin toimintaan vaikuttavia rajoituksia. Olemme tästä syystä ottaneet koronapassin käyttöön.

Suomessa ja suomalaisille koronapassina toimii EU:n koronatodistus. Koronapassia ei vaadita alle 16-vuotiailta.

EU:n ulkopuolisten asiakkaiden maahantuloon ja sitä myötä tapahtumiin, tilaisuuksiin, näyttelyihin oikeuttavia dokumetteja ovat rokotustodistus täydestä hyväksytystä rokotussarjasta, alle 72 h voimassa oleva negatiivinen koronatesti, todistus korkeintaan kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetusta laboratoriovarmistetusta covid-19 taudista. Vain luotettava todistus tulee hyväksytään koronapassiksi. Todistus voi olla suomen tai englanninkielinen. 

Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia.
LUE LISÄÄ: Tietoa koronapassista Kanta.fi-sivustolla.

Mikäli tapahtuma perutaan tai siirretään, olet oikeutettu hakemaan lippupalautusta. Korundi ei ole velvollinen korvaamaan lipunhintaa henkilölle, jolla ei ole koronapassia. 

Tiedotamme mahdollisista muutoksista erikseen. Tervetuloa turvallisesti Korundiin!

LUE LISÄÄ:
Ohjeitamme turvalliseen vierailuun Korundissa.
Ticketmaster osto- ja käyttöehdot

Saapuessasi Korundiin, toimi näin

• Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta. Omakantaan voit kirjautua osoitteessa www.kanta.fi.
• Tulosta koronapassi paperille tai valmistaudu esittämään se mobiililaitteen näytöltä. Ota passi valmiiksi esiin mobiililaitteelle ja säädä näytön kirkkaus mahdollisimman suureksi.
• Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi tarkistuksen yhteydessä.
• Mikäli olet saapumassa yleisötapahtumaan, saavu Korundiin hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua, jotta passien tarkastamiseen jää hyvin aikaa.

Päivitetty 22.12.2021