Luullun arvausta 29 2 -1 6 2008

Olet tässä: Etusivu / Rovaniemen taidemuseo

 

Rovaniemen taidemuseossa
29.2. – 1.6.2008

 

“Luullun arvausta” on Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijoiden kokoama taidenäyttely, jossa on esillä suomalaista nykytaidetta Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmasta.

Näyttelyssä ihmetellään tiedon luonnetta. Koemme maailman oman ymmärryksemme rajoissa. Kaikkiin kysymyksiin ei löydy vastauksia, vaan voimme vain arvailla. Maailma näyttäytyy toisinaan absurdina ja on täynnä mysteerejä.

Näyttelyyn liittyvissä työpajoissa lähestytään elämän arvoituksia taiteen keinoin. Työpajat koululaisille ja päiväkotiryhmille sekä maahanmuuttajille järjestetään viikoilla 11-20. Ne ovat kuvataidekasvatuksen opiskelijoiden suunnittelemia ja ohjaamia. Tarkemmat tiedot museolehtorilta p. 016-322 2813

"Härvellin, luulisin" -työpaja tarjoaa mahdollisuuden lasten ja aikuisten virikkeelliseen yhdessäoloon taiteen parissa ja tekee nykytaidetta tutummaksi yhteisen kokemuksen ja toiminnan kautta. Vuoropuhelun ja luovan ongelmanratkaisun kautta kierrätysmateriaaleista syntyneet uudet teokset kootaan nettigalleriaan kaikkien yhteiseksi iloksi. Nonstop-työpajat ovat maksuttomia alle 18-vuotiaille, aikuiset pääsevät mukaan työpajaan museon pääsymaksun hinnalla.

Työpaja on avoin sunnuntaisin 13.4., 20.4., 27.4. ja 4.5. klo 12-16. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa koko perheen voimin vaikka jokaisena pajasunnuntaina!

Lisätietoja:
museolehtori Kaija Kähkönen 040-7439277

kaija.kahkonen@rovaniemi.fi

Rovaniemen taidemuseo, Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi
www.rovaniemi.fi/taidemuseo