Kokous- ja tapahtumatilat, Korundi Kitchen & Cafe

Olet tässä: Etusivu / Kokous- ja tapahtumatilat, Korundi Kitchen & Cafe

Kulttuuritalo Korundi on Rovaniemen merkittävimpiä kulttuurikohteita. Upeasti modernisoidussa historiallisessa rakennuksessa toimivat Rovaniemen taidemuseo ja Lapin kamariorkesteri. Korundin tyylikkäät tilat, taiteen ja musiikin inspiroiva läsnäolo sekä sijainti keskellä kaupunkia tekevät siitä erottuvan ja toimivan kokous- ja tapahtumapaikan. Korundi Kitchen & Café palvelee suunnittelemalla menut tilaisuuksien mukaan. Tilaisuuksiin on mahdollista järjestää myös sopivaa ohjelmaa, kuten konsertteja, esityksiä ja näyttelyesittelyitä.

Korundin arkkitehtuuri on ainutlaatuista, sillä se on yhdistelmä Rovaniemen vanhaa rakennuskantaa ja modernia arkkitehtuuria. Arkkitehtitoimisto Juhani Pallasmaan nykyiseen käyttötarkoitukseensa uudistama, vuonna 1933 rakennettu postiautovarikko on yksi harvoista toisessa maailmansodassa säilyneistä rakennuksista Rovaniemellä.

Tilanvuokraus

Kulttuuritalo Korundin tiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, konsertteihin ja kokouksiin.

Korundin myyntipalvelu auttaa sinua tilaisuutesi järjestämisessä: 
sähköposti: myynti(at)korundi.fi
puhelin: +358 50-378 7761

KANSI korundi_kokousesite_200x246.jpg

Kokous- ja ravintolapalveluiden esite (pdf).

Korundi-sali

Kulttuuritalo Korundin korkeatasoisessa kokous- ja konserttisalissa voidaan järjestää kokouksia, seminaareja ja erilaisia tapahtumia. Konserttisalin upea akustiikka palvelee myös akustisesti esitetyn sekä kevyen musiikin tarpeita. Salissa on 340 paikkaa.

Salia voidaan käyttää kokous-, luento ja suurryhmäopetuksessa sekä av-esityskäytössä. Tilan esitysvarustus on suunniteltu toimimaan sekä esityskäytön että luentotoiminnan tukena. Salin tekniset järjestelmät vastaavat kaikkia esitystoiminnan tarpeita. Järjestelmiä voi laajentaa ulkopuolelta lainatulla tai vuokratulla kalustolla.

Salin esiintymislavan leveys on 13,5 metriä, syvyys enimmillään 6,40 metriä ja portaiden kohdalla 5,07 metriä. Lavan korkeus on 0,725 metriä. Salissa on 17 penkkiriviä ja jokaisella rivillä on 20 paikkaa. Korkeutta salilla on 12 metriä. 

Upeasta akustiikastaan tunnetussa Korundi-salissa voidaan järjestää erilaisia tapahtumia konserteista stand up -keikkoihin.

 

Kuva: Lapin Kansa, Anssi Jokiranta

Salin varustukseen kuuluvat mm. 9 metriä leveä ja 5,6 metriä korkea valkokangas, fläp-pitaulu, kannettava kokoustietokone, data/videoprojektori (5000 ANSI lumenia, 1900x 1080 kompressoimaton resoluutio), laadukkaat mikrofonit laulu-, puhe- ja muuhun esityskäyttöön, la VHS-videonauhuri sekä DVD -tallennin. Korundissa on myös flyygelit Steinway ja Bösendorf, jotka on mahdollista vuokrata lisämaksusta.

Käytössämme on Ticketmasterin lipunmyyntijärjestelmä ja huolehdimme tapahtuman perustamisesta järjestelmään. Liput tulevat myyntiin kaikkiin Ticketmasterin lipunmyynti-pisteisiin sekä nettimyyntiin.

Korundi-salin tekniikkalistaus
Panorama Korundi-salista
Korundi-salin istumapaikkakartta

 

Lämpiö

Tyylikkäässä aulatilassa eli lämpiössä vanha ja uusi arkkitehtuuri kohtaavat hienolla tavalla. Näkyviin on jätetty postiautovarikon alkuperäistä tiiliseinää, ja suurista lasi-ikkunoista avautuu näkymä sisäpihalle. Viihtyisä tila sopii hyvin mm. yritysesittelyiden, cocktail-tilaisuuksien tai pienten esitysten järjestämiseen.

Aula Korundi.jpg
Soittajien lämpiö

Soittajien lämpiö on tasalattiainen tila, joka soveltuu kokouksiin, ryhmätyötilaksi tai ruokailuihin 30-50 henkilölle.

Kokoustila_lämpiö_3.jpg
Kabinetti

Valoisa kabinettitila soveltuu pieniin kokouksiin, ryhmätyötarpeisiin, yksityiseksi ruokailutilaksi tai esiintyjien taukotilaksi. Kabinettiin mahtuu 18 henkeä.

Korundi_kabinetti_04.jpg
Taidekirjasto

Taidekirjasto on intiimi tila pieniin kokouksiin 20-30 hengelle. Se soveltuu myös ryhmätyötilaksi suurempien kokousten yhteyteen.

Taidekirjasto_Korundi_2019_04.jpg
Taidesalit

Taidemuseon näyttelytiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin ja juhlakäyttöön. Taidesalit luovat tilaisuuksiin inspiroivan ja erilaisen ympäristön.

Taidesalit A1-A4

A- taidesalit sijaitsevat alakerrassa. Suurin saleista A1 on jaettu kahteen osaan 297,8 m² päätilaan ja 64m² takatilaan. Näiden välillä sijaitsee tavarahissi.

Taidesalit Y1-Y5

Y-taidesalit sijaitsevat yläkerrassa.

Taidesali A1 työpajakäytössä 4.JPG
Korundi Kitchen Cafe ja tilausravintola

Korundi Kitchen & Café on raikas lounasravintola, tunnelmallinen taidekahvila ja kiehtova kohtaamispaikka. Viihtyisä 100-paikkainen ravintola toimii myös tilausravintolana kokousten ja tilaisuuksien yhteydessä. Ravintolaa voidaan hyödyntää kokous- ja työpajakäytössä, cocktail-tilaisuuksissa, klubi-illoissa ja illanvietoissa sekä hää- ja juhlapaikkana. Ravintola palvelee myös konserttien ja tapahtumien väliajoilla.

Nettisivuille kc.jpg

 

Korundi Kitchen & Café

Runsaassa lounasbuffetissamme sulautuvat yhteen pohjoiset raaka-aineet ja lämpimät mausteet maailmalta. Makujen mosaiikki tarjoaa värikkäitä vaihtoehtoja kaikille sopraanosta bassoon. Kulttuuritalon kiireetön ilmapiiri ja mutkaton palvelumme tekevät lounashetkestäsi luovan tauon. Lounasbuffet arkisin klo 10.30-14.00.

Taidekahvilamme tarjonnasta löytyy suolaista ja makeaa jokaiselle makupaletille. Juuri sinulle valmistettu kahvi on baristamme signeeraama.

Lue lisää: korundikitchencafe.fi

Menuvaihtoehtoja kokouksiin ja tilaisuuksiin

Tilauskahvihinnasto ryhmille ja kokouksiin
Cocktailmenut
Buffetmenut
Illallismenut

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus: myynti(at)korundi.fi, puh. +358 50-378 7761.

VÄLIAIKATARJOILUT

Nauti koko väliaika! Vältä jonotus ja osta tarjoilut ennakkoon verkkokaupasta - väliajalla käyt suoraan katettuun pöytään suupaloille ja supliikille.

väliaika2021.jpg

Väliaikatarjoilujen tilaus ennakkoon verkkokaupasta: tilaukset.korundikitchencafe.fi.

Väliaikatarjoilujen tilaus verkkokaupasta viimeistään 24 tuntia ennen esityksen alkua. Paikkoja on myynnissä rajoitetusti.

Häät Korundissa

Tule viettämään unelmiesi häitä Korundiin! Meillä voit järjestää juuri sinun näköisesi häät. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä päivästänne täydellinen.