Uutiset

Olet tässä: Etusivu / Info / Uutiset
 • 5.5.

  Korundi kutsuu juhlimaan 5-vuotissynttäreitään!

  Korundin 5-vuotisjuhlaviikkoa vietetään ti-su 10.–15.5. ja viikon aikana tarjolla on monenlaista ohjelmaa.

 • 26.10.

  Tuoksuton viikko Korundissa 26.–31.10.2015

  Allergia- ja astmaliitto järjestää Tuoksuton viikko -kampanjan tuoksuyliherkkien huomioimiseksi. Me Korundissa päätimme myös osallistua kampanjaan ja vaikuttaa omalta osaltamme ihmisten tietoisuuden lisäämiseen asiasta

 • 19.9.

  KULTTUURIKAVERI – KUKA ON HÄN?

  Rovaniemen Neuvokas on 2013 alkaen kouluttanut kulttuuriväärtisaattajia kaupunkilaisten käyttöön. Kulttuuriväärtisaattaja-nimike on muotoutunut kansankielisemmäksi kulttuurikaveriksi. Kulttuurikaverien tehtävänä on toimia rohkaisijoina, oppaina ja kavereina madaltaen kynnystä lähteä kulttuurikohteisiin ja – tapahtumiin.

 • 24.8.

  LAPIN KAMARIORKESTERILLE JA JOHN STORGÅRDSILLE ARVOSTETTU ECHO –PALKINTO SAKSASSA

  ECHO KLASSIK 2015 palkinnon saajat on julkistettu. Suomesta ainoana palkittiin Lapin kamariorkesteri ja John Storgårds. http://www.echoklassik.de/en/klassik-konzerteinspielung-des-jahres-musik-20-21-jh/

 • 14.8.

  Lapin kamariorkesterin uusin levy Nordic Sound on ilmestynyt.

 • 13.8.

  Sámi Contemporary näyttely valloittaa nyt Berliiniä

  Rovaniemen taidemuseon tuottama näyttely Sámi Contemporary on esillä Berliinissä, Felleshusissa 27.9. saakka. Sámi contemporary esittelee mielenkiintoisimmat saamelaisen taiteen ilmiöt ja teokset 2010-luvulta. Näyttelyyn on kutsuttu yli 20 taiteilijaa Norjasta, Ruotsista ja Suomesta.

 • 30.6.

  Korundin aukioloajat muuttuvat 1.7.2015 alkaen

  Korundi on avoinna 1.7.2015 alkaen tiistai-sunnuntai klo 11-18, maanantaisin suljettu.

 • 1.6.

  Arts organizations hope global collaboration will give voice to the North through art

  Northern Art Network convenes in Alaska to discuss future partnerships, projects ANCHORAGE, Alaska - Representatives from museums, universities and art spaces throughout Scandinavia, Canada and Alaska met at the Anchorage Museum last week, gathering to experience Alaska’s culture, climate and people and discuss future collaborations as part of the Northern Art Network (NAN).

 • 26.5.

  Piirrä nyt! Nykypiirustuksen monet kasvot

  Lahden ja Rovaniemen taidemuseot kutsuivat kaikkia suomalaisia ja Suomessa asuvia taiteilijoita osallistumaan nykypiirustusta laajasti käsittelevään Piirrä nyt! -näyttelyyn. Piirtäminen on taiteen alat läpäisevä perusilmaisu ja läsnä jokaisen arkipäivässä. Piirrä nyt! haluaa esitellä, mitä piirtäminen on juuri tällä hetkellä. Kilpailu oli avoin kaikille ajateltavissa oleville lähestymistavoille, on sitten kyse taidepiirtämisestä, piirretystä animaatiosta, performanssista tai jostain, jota emme osanneet kuvitellakaan.

 • 18.5.

  Lapin kamariorkesterin syksyn 2015 kausikorttimyynti

  Nykyiset kausikorttilaiset voivat uusia kausiasiakkuutensa syksylle 18.-31.5. välisenä aikana. 1.6. aloitamme myynnin uusille kausikorttilaisille ja yksittäisten konserttilippujen myynti alkaa 1.8.

 • Näytä lisää Show more
Edellinen 1 2 3 ... 8 9 10 11Seuraava