Uutiset

Olet tässä: Etusivu / Info / Uutiset
 • 24.11.

  Auri Aholan uusi teos Viehâ saapuu Rovaniemen taidemuseoon

  Rovaniemen taidemuseossa koetaan tammikuussa 2022 monitaiteinen näyttämöteos, kun Inarissa asuva tanssitaiteilija Auri Ahola tuo työryhmänsä Korundiin. 28.1.2022 ensi-iltansa saava Viehâ luo museon saleihin liikkeen, puheen, laulun ja valo- sekä äänitaiteen keinoin portin maailmaan, jossa eri aikoina eläneiden ihmisten kokemat tunteet ja kokemukset kietovat yleisön mukaansa matkalle läpi erilaisten kokemusten.

 • 2.11.

  Vuoden 2022 alusta samanhintaiset konserttiliput joka kanavasta

  Aikaisemmin verkkokaupasta ostetut konserttiliput ovat olleet käsittelykulun verran hintavammat kuin paikan päältä Korundista ostetut. Vuoden 2022 konserttiliput ovat samanhintaiset riippumatta mistä lipunmyyntikanavasta konserttiliput hankitaan.

 • 5.10.

  Ihania, kaikille avoimia työpajoja taas tarjolla TaideTorstaisin!

  Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen opiskelijat järjestävät kaikille avoimia työpajoja Jälkiä-näyttelyn innoittamana. Jälki-istunto -työpajat perustuvat näyttelyn teoksiin ja niissä hyödynnetään erilaisia tekniikoita. Alle 10-vuotiaat voivat osallistua vanhemman seurassa. Ei ennakkoilmoittautumista tai materiaalimaksua.

 • 5.10.

  Tervetuloa Korundiin - Ohjeita turvalliseen vierailuun

  Haluamme tehdä vierailustasi mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. Alla ohjeita, joita toivomme kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Korundi noudattaa koronavirukseen liittyvissä asioissa Rovaniemen kaupungin ja Lapin aluehallintoviraston linjauksia.

 • 1.10.

  Rovaniemen taidemuseo julkaisee Opi museossa -viikolla kaksi verkkopeliä nuorille museokävijöille

  Viikolla 40 Rovaniemen taidemuseo juhlistaa Opi museossa -viikkoa julkistamalla kaksi verkkoselainpohjaista seppo.io-peliä. Virtuaalinen ja vuorovaikutteinen peli sisältää hauskoja tehtäviä ja tiukkoja kysymyksiä, joihin etsitään vastaukset esillä olevista näyttelyistä.

 • 3.9.

  Uppoudu saveen -keramiikkakurssit ja taiteilijatapaamiset alkavat!

  Korundin syksyssä uppoudutaan keramiikan erikoistekniikoihin taiteilijatapaamisissa ja työpajoissa.

 • 17.8.

  Lapin kamariorkesterin syyskaudella 2021 useita huippuvierailuja

  Lapin kamariorkesterin syyskausi alkaa Korundin konserteilla 19.8. ja 20.8. mezzosopraano Stefanie Irányin saapuessa solistiksi. Orkesteri esiintyi ennen tätä myös heinäkuun lopulla Luosto soi! –festivaalin pääkonsertissa 31.7. komealla Ukko-Luoston ulkoilmalavalla.

 • 2.7.

  Tervetuloa viettämään Lapin kamariorkesterin kanssa soivaa loppuvuotta 2021!

  Orkesterin syyskauden ohjelma kokonaisuudessaan on nyt julkaistu. Lipunmyynti syksyn ensimmäisiin 19.8. - 3.9. Korundin konsertteihin alkaa tiistaina 6.7.2021 klo 11.00.

 • 25.5.

  Wihurin rahasto onnittelee Korundia

  Wihurin rahasto muistaa 10-vuotiasta Korundia lahjoituksella. Yhteistä historiaa juhlitaan lämpimästi, vaikkakin ajankuvan mukaisesti etänä.

 • 20.5.

  Onnea Korundi 10 vuotta!

  Korundilla on erityinen paikka Rovaniemen sydämessä rakennuksena, joka on harvoja selviytyjiä Lapin sodan tuhoista. Rovaniemen taidemuseo ja Lapin kamariorkesteri saivat uuden kodin, kun Korundi avattiin yleisölle 25.5.2011. Nyt 10-vuotias Korundi, entinen postiautovarikko, yhdistää ihmisiä taiteen ja kulttuurin kautta.

 • Näytä lisää Show more
Edellinen 1 2 3Seuraava