Sijainti

Olet tässä: Etusivu / Info / Sijainti

Kulttuuritalo Korundi sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa pohjoiseen vievän valtatie N:o 4 varrella. Vuonna 1933 rakennetun Postiautovarikon punatiilinen massiivinen rakennus on hyvä maamerkki suunnistettaessa Korundiin sillä Kulttuuritalon tilat sijoittuvat tähän yhteen harvoista toisessa maailmansodassa säilyneistä rakennuksista.

Kävellen

Kävelymatka Rovaniemen ydinkeskustasta ja hotellista on 10-15 minuuttia.  Kauppakeskus Revontuli sijaitsee aivan Kulttuuritalo Korundin naapurissa. Löydät majoitusvinkkejä meitä lähellä olevista hotelleista esimerkiksi TripAdvisorista.

Autolla

Etelän suunnasta autolla tullessa valitaan ensimmäinen keskustaan vievä ramppi oikelta ja ylitetään valtatie N:o 4. Korundi sijaitsee Etelästä katsottuna vasemmalla puolella valtatietä osoitteessa Lapinkävijäntie 4. Pohjoisesta tultaessa suorin reitti johtaa viimeisestä rampista keskustaan Linja-autoaseman risteyksestä. Siitä jatketaan Lapinkävijäntielle valoristeyksestä oikealle ja suoraan seuraavasta valoristeyksestä ohi Linja-autoaseman. Paikoitusalueet sijatsevat sekä Kauppakeskus Revontulen ja Korundin välissä että Linja-autoaseman puolessa päädyssä.

Yhteydet Rovaniemelle

Rovaniemelle pääsee kätevästi lentäen, junalla tai linta-autolla. Lentokentälle on matkaa noin 9 km ja ajo-matka lentokentältä Kulttuurtalo Korundiin kestää noin 15 minuuttia. Juna- ja linja-autoasema ovat kävelymatkan päässä Korundista.

Sijainti kartalla