Saavutettavuus

Olet tässä: Etusivu / Info / Saavutettavuus

Pysäköinti

Korundin pääsisäänkäynnin parkkipaikka on maksuton aitojen sisäpuolella. Aidan ulkopuolella pysäköinti parkkikiekolla. Korundin lähellä on Revontuli -kauppakeskus, josta löytyy myös parkkipaikkoja. Liikuntaesteisille on erikseen merkityt parkkipaikat lähellä sisäänkäyntiä.

Sisäänpääsy

Korundissa on liikuntaesteisille pysäköintipaikat sisäänkäynnin läheisyydessä. Korundin ulko-ovet ovat sähköistettyjä. Korundin aulatiloissa on maksuttomia vaatenaulakoita sekä lukollisia kaappeja. Lastenrattaita on lainattavissa. Korundi-salissa on kolme pyörätuolipaikkaa, jotka sijaitsevat salin vasemmasta ovesta sisääntultaessa oikealla puolella rivillä 17.  Avustajille on ilmainen sisäänpääsy näyttelyihin ja esityksiin. Myös opas-ja avustajakoirat ovat tervetulleita näyttelyihin.

Hissit

Näyttelytilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Hissit sijaitsevat näyttelytilaan tultaessa portaiden alla ja näyttelytilojen päädyssä.

Vaatesäilytys

Korundin aulatiloissa on maksuton itsepalvelunarikka ja lukollisia kaappeja. Narikassa ei ole vahtimestaria, mutta talossa on henkilökuntaa paikalla aukioloaikoina ja esitysiltoina. Korundi ei vastaa naulakoille jätetyistä tavaroista.

Yleisö-wc ja inva-wc

Naisten ja miesten wc:t löytyvät Korundin aulatiloista. Liikkumisesteisten wc sijaitsee aulassa, naulakoiden vieressä.

Lastenhoitohuone

Lastenhoitohuone sijaitsee Korundin aulassa Inva wc:n yhteydessä. Lastenrattaita on lainattavissa.

 

Korundin pohjakartta, floor plan.jpg