Korundiuutiset

Olet tässä: Etusivu / Info / Korundiuutiset
 • 14.3.

  Rovaniemen taidemuseo on saanut jatkoaikaa suositulle Place of Origin näyttelylle!

  Kulttuuritalo Korundi tarjoaa upeat puitteet laajalle katsaukselle arktiseen taiteeseen. Place of Origin esittelee Alaskan nykytaiteen mielenkiintoisimmat ilmiöt ja teokset Anchoragen museon kokoelmasta. Museon hieno kokoelma sisältää teoksia taiteilijoilta kuten Alvin Amason, Nicholas Galanin, James Robert Schoppert, Rebecca Lyon, Da-ka-xeen Mehner, Sonya Kelliher-Combs ja monilta muilta.

 • 13.3.

  Rovaniemen taidemuseo toista vuotta peräkkäin Lapin suosituin museokorttikohde

  Vuosi 2018 oli jälleen menestys museoille ja Museokortille. Museot rikkoivat viime vuonna kolmatta kertaa peräkkäin kaikkien aikojen kävijäennätyksen. Museoviraston vuoden 2018 museotilastojen mukaan Suomen ammatillisissa museoissa kävi yli 7,1 miljoonaa kävijää. Museoiden kävijämäärät ovat kasvaneet yli kolmanneksella Museokortin käyttöönoton 2015 jälkeen. Rovaniemen taidemuseossa museokorttikävijät ovat lisääntyneet niin ikään vuosi vuodelta ja se piti sijansa Lapin suosituimpana museokorttikohteena myös vuonna 2018.

 • 6.3.

  Tähtiloistoa Easter Bluesissa 19-20.4.2019!

  Rovaniemeläisiä hemmotellaan pääsiäisenä Easter Blues-tapahtuman tuodessa kotimaisen juurimusiikin kirkkaimmat tähdet Korundin lavalle.

 • 14.2.

  YSTÄVÄNPÄIVÄ MUSEOSSA – KAKSI YHDEN HINNALLA

  Ota ystävä mukaan to 14.2. Korundin, Arktikum ja Pilkkeen näyttelyihin. Kolmeen kohteeseen pääsee kulttuuripassilla koko päivän kaksi yhden hinnalla!

 • 7.2.

  Arctic Glamour by Jukka Rintala Rovaniemen taidemuseossa marraskuussa 2019

  Koko Suomen rakastama muotitaiteilija Jukka Rintala tuo näyttelynsä Rovaniemelle marraskuussa 2019. Monipuolinen suunnittelija on määrittänyt suomalaista muotia jo yli neljä vuosikymmentä ja hänen kättensä jälki on tullut tutuksi niin itsenäisyyspäivän vastaanotoilta kuin gaalajuhlista, messuilta ja erilaisista kulttuuritapahtumistakin. Rovaniemen taidemuseossa 28.11. avattava näyttely on Rintalan mukaan talvinen kruunu, joka päättää vauhdikkaan ja lukuisten tapahtumien värittämän vuoden.

 • 9.1.

  Uuden vuoden terveiset Lapin kamariorkesterilta!

  Lapin kamariorkesterin viime vuosi huipentui joulukonsertteihin isolla kamariorkesterilla. On aika siirtää katseet kevääseen ja edetä kaamoksesta kohti valoa. Kevätkausi tuo tullessaan useita erilaisia sävyjä ja keskenään erilaisia konsertteja. Ohjelmisto tarjoaa iloa jokaiselle kuulijalle. Tunnelmia ja sävyjä yleisön aistittaviksi loihtivat orkesterin taiteellinen johtaja John Storgårds, erinomaiset vierailijat ja orkesterin omat muusikot, jotka kauden kuluessa pääsevät niin omissa konserteissaan kuin erilaisissa pienemmissä kokoonpanoissa näyttämään osaamistaan.

 • 11.12.

  Rovaniemen taidemuseolle merkittävä taidelahjoitus

  Jenny ja Antti Wihurin rahasto on lahjoittanut Rovaniemen kaupungille merkittävän kokoelman suomalaista nykytaidetta. Lahjoituksessa on 46 taideteosta 43 eri taiteilijalta. Lahjoituksen arvo on yli 350 000 euroa.

 • 10.10.

  Parasta pikkujoulukauteen Korundista

  Korundi tarjoaa elämyksiä joka makuun. Tee pikkujouluista aidosti ainutlaatuiset ja yhdistä ne konserttiin, näyttelyyn tai esitykseen. Hyvä ruoka kruunaa tilaisuuden.

 • 3.10.

  Kulttuuritalo Korundi ja Rovaniemen taidemuseo mukana Vanhustenviikolla!

  Kansallista Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 7.-14.10.2018 teemalla Iloa toimeliaisuudesta.

 • 10.9.

  Lumen maa -luentosarja johdattaa talvitaiteen äärelle

  Lumen maa -luentosarja käynnistyy Korundissa ensi viikon tiistaina 18.9. klo 18.

 • Näytä lisää Show more
Edellinen 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 10Seuraava