Korundiuutiset

Olet tässä: Etusivu / Info / Korundiuutiset
 • 8.5.

  Värikästä ohjelmaa museoviikolla!

  Vuoden 2018 Museoviikon teema on Verkostot esille. Viikko on osa Kulttuuriperinnön eurooppalaista teemavuotta. Kansainvälistä museopäivää vietetään Museoviikon keskellä 18.5.

 • 2.5.

  Taidetta Jokkakallion palvelutalossa 2.5.-15.8.2018

  Ikikesä - teoksia Rovaniemen taidemuseon kokoelmista

 • 8.3.

  Perheiden tori Kauppakeskus Revontulessa - toimintaa, tekemistä ja tukea arkeen

  Perheiden torissa pääset tutustumaan lapsille ja perheille suunnattuun toimintaan, tekemiseen ja tukeen Rovaniemellä. Rovaniemen taidemuseo järjestää tapahtumassa työpajatoimintaa.

 • 8.3.

  Rovaniemen taidemuseo Lapin suosituin museokorttikohde

  Suomen museoissa vierailtiin vuonna 2017 ennätykselliset 7,1 miljoonaa kertaa. Valtakunnallisella Museokortilla tehtiin yhteensä lähes miljoona museokäyntiä mikä on noin puolet enemmän edelliseen vuoteen verrattuna. Museoliiton mukaan museoiden kiinnostavat sisällöt ja valtakunnallinen Museokortti vaikuttivat myönteisesti museoiden kävijämääriin. Näin tapahtui myös Lapissa.

 • 2.3.

  TAITEIDEN TORI ETSII MYYJIÄ

  Rovaniemen taidemuseon ystävät ry järjestää Taiteiden torin 27.–28.4.2018 Kulttuuritalo Korundissa (Lapinkävijäntie 4). Korundi sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja talosta löytyy myös tilavat parkkipaikat. Taiteiden tori järjestetään ensimmäistä kertaa ja juuri ennen kevään juhlia. Tavoitteena on tuoda esille paikallista taide- ja muotoiluosaamista sekä taiteen tekijöitä. Korundin kahvila ja Korundi Shop palvelevat Taiteiden torin ajan. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

 • 11.1.

  Lapin kamariorkesterin kevät 2018 tarjoaa punaisia lankoja ja kuultavaa kaikille

  Lapin kamariorkesterin monipuolinen kevät taidokkaine vierailijoineen kutsuu kaikki musiikin äärelle.

 • 11.1.

  Rovaniemen taidemuseo teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen: yli 44 000 vierasta kiinnostui Suomi 100 -juhlavuoden näyttelyistä

  Rovaniemen taidemuseossa kävi viime vuoden aikana 44 617 näyttelyvierasta, mikä on taidemuseon kaikkien aikojen kävijäennätys. Rovaniemen taidemuseo avattiin vuonna 1986 vanhan postiautovarikon tiloihin. Tiloja laajennettiin vuonna 2011, jolloin talo sai nimekseen Kulttuuritalo Korundi. Taidemuseon edellinen kävijäennätys on vuodelta 2012, jolloin Korundi oli juuri avattu.

 • 5.12.

  CULTURE IS COOL - JOULUISTA KULTTUURITARJONTAA LORDIN AUKIOLLA

  Rovaniemen teatteri, Kulttuuritalo Korundi, Arktikum ja Tiedekeskus Pilke ovat koko joulukuun Lordin aukiolla. Culture is Cool-myyntikoju on avoinna arkipäivisin klo 16–20 ja viikonloppuisin klo 12–18, myyntikoju on suljettu 6.12, 24.12 ja 25.12. Myyntikojusta voi ostaa Joulutarina-teatterilippuja, teatterin lahjakortteja pukinkonttiin sekä koko perheen Kulttuuripassia erikoishinnalla.

 • 1.9.

  Takana hyvä museokesä!

  Kulttuuritalo Korundi ei hiljene kesäaikaan. Tämän vuoden aikana museoissa on raportoitu ennätyksellisistä kävijämääristä ja tähän ilouutiseen yhdytään myös Korundissa. Heinäkuun 2017 loppuun mennessä Korundissa on tilastoitu yli 10 000 kävijää enemmän kuin vuotta aiemmin. Kesän vetonaula, suomalaisen nykytaiteen suurkattaus Yhtä juhlaa -näyttely houkutteli lomalaisia ja vierailijoita läheltä ja kaukaa.

 • 1.9.

  Rovaniemi-viikon tapahtumia Korundissa

  Rovaniemi-viikkoa vietetään 4.-10.9., jolloin myös Korundissa on monenlaista ohjelmaa!

 • Näytä lisää Show more
Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8Seuraava