Korundissa nyt
Näyttelyt ja työpajat
Uutiset
 • 14.3.

  Rovaniemen taidemuseo on saanut jatkoaikaa suositulle Place of Origin näyttelylle!

  Kulttuuritalo Korundi tarjoaa upeat puitteet laajalle katsaukselle arktiseen taiteeseen. Place of Origin esittelee Alaskan nykytaiteen mielenkiintoisimmat ilmiöt ja teokset Anchoragen museon kokoelmasta. Museon hieno kokoelma sisältää teoksia taiteilijoilta kuten Alvin Amason, Nicholas Galanin, James Robert Schoppert, Rebecca Lyon, Da-ka-xeen Mehner, Sonya Kelliher-Combs ja monilta muilta.

 • 13.3.

  Rovaniemen taidemuseo toista vuotta peräkkäin Lapin suosituin museokorttikohde

  Vuosi 2018 oli jälleen menestys museoille ja Museokortille. Museot rikkoivat viime vuonna kolmatta kertaa peräkkäin kaikkien aikojen kävijäennätyksen. Museoviraston vuoden 2018 museotilastojen mukaan Suomen ammatillisissa museoissa kävi yli 7,1 miljoonaa kävijää. Museoiden kävijämäärät ovat kasvaneet yli kolmanneksella Museokortin käyttöönoton 2015 jälkeen. Rovaniemen taidemuseossa museokorttikävijät ovat lisääntyneet niin ikään vuosi vuodelta ja se piti sijansa Lapin suosituimpana museokorttikohteena myös vuonna 2018.

 • 6.3.

  Tähtiloistoa Easter Bluesissa 19-20.4.2019!

  Rovaniemeläisiä hemmotellaan pääsiäisenä Easter Blues-tapahtuman tuodessa kotimaisen juurimusiikin kirkkaimmat tähdet Korundin lavalle.

 • Näytä lisää Show more
Edellinen 1 2Seuraava