Korundissa nyt
Näyttelyt ja työpajat
Uutiset
 • 28.8.

  Rovaniemi-viikon tapahtumat Korundissa

  Kaikkien kaupunkilaisten yhteinen tapahtumaviikko 2.-8.9.2019 Rovaniemellä. Katso Rovaniemi-viikon tapahtumat Korundissa.

 • 22.8.

  Tervetuloa viettämään sävelkylläistä syksyä Lapin kamariorkesterin – Rovaniemen kaupunginorkesterin kanssa!

  Olemme Lapin kamariorkesterissa - Rovaniemen kaupunginorkesterissa ylpeitä voidessamme esitellä syksyn väreissä hehkuvan kauden ohjelmistomme. Musiikilliseen väripalettiin mahtuu niin mausteisia sävyjä Unkarista, Espanjasta ja Uudesta-Seelannista kuin lumen valkeutta Tanskasta. Kausi huipentuu joulun alla Sirkka Seljan runoihin sävellettyyn maailman kantaesitykseen ja Jean Sibeliuksen vaikuttavan 5. sinfonian säveliin. Tule mukaan musiikin maailmaan!

 • 15.8.

  Kulku Korundiin tietyömaan aikana

  Lapinkävijäntien tietyömaasta johtuen Korundissa on rajallisesti parkkipaikkoja. Pyydämme vieraitamme huomioimaan tämän, kun saavutte konserttiin, näyttelyihin tai tapahtumiin. Oheisessa työmaan urakoitsijan toimittamassa kuvassa näkyy vaihtoehtoisia parkkipaikkoja lähialueella.

 • 5.6.

  Korundi on siirtymässä Lippupisteen lipunmyyntijärjestelmästä Ticketmasteriin vaiheittain alkaen 28.5.2019

  Korundi on siirtymässä Lippupisteen lipunmyyntijärjestelmästä Ticketmasteriin vaiheittain alkaen 28.5.2019. Vuoden 2020 alusta Korundi siirtyy kokonaan Ticketmasterin lipunmyyntijärjestelmään. ​

 • 28.5.

  Lapin kamariorkesterin kausikortit syksylle 2019 ovat nyt myynnissä!

  Anna musiikin viedä! Kausikortti kannattaa: kortilla saat konsertteihin oman paikkasi ja säästät jokaisessa konsertissa. Osta kausikortti itselle, lahjaksi tai yrityksellesi.

 • 9.5.

  Avoimet ovet Museopäivänä

  Museoviikkoa vietetään 13.–19.5.2019. Kansainvälistä Museopäivää vietetään lauantaina 18.5.2019 teemalla Museums as Cultural Hubs: The Future of Tradition. Kulttuuritalo Korundiin, Arktikumiin ja Tiedekeskus Pilkkeeseen on Museopäivänä maksuton sisäänpääsy.

 • 14.3.

  Rovaniemen taidemuseo on saanut jatkoaikaa suositulle Place of Origin näyttelylle!

  Kulttuuritalo Korundi tarjoaa upeat puitteet laajalle katsaukselle arktiseen taiteeseen. Place of Origin esittelee Alaskan nykytaiteen mielenkiintoisimmat ilmiöt ja teokset Anchoragen museon kokoelmasta. Museon hieno kokoelma sisältää teoksia taiteilijoilta kuten Alvin Amason, Nicholas Galanin, James Robert Schoppert, Rebecca Lyon, Da-ka-xeen Mehner, Sonya Kelliher-Combs ja monilta muilta.

 • 13.3.

  Rovaniemen taidemuseo toista vuotta peräkkäin Lapin suosituin museokorttikohde

  Vuosi 2018 oli jälleen menestys museoille ja Museokortille. Museot rikkoivat viime vuonna kolmatta kertaa peräkkäin kaikkien aikojen kävijäennätyksen. Museoviraston vuoden 2018 museotilastojen mukaan Suomen ammatillisissa museoissa kävi yli 7,1 miljoonaa kävijää. Museoiden kävijämäärät ovat kasvaneet yli kolmanneksella Museokortin käyttöönoton 2015 jälkeen. Rovaniemen taidemuseossa museokorttikävijät ovat lisääntyneet niin ikään vuosi vuodelta ja se piti sijansa Lapin suosituimpana museokorttikohteena myös vuonna 2018.

 • 6.3.

  Tähtiloistoa Easter Bluesissa 19-20.4.2019!

  Rovaniemeläisiä hemmotellaan pääsiäisenä Easter Blues-tapahtuman tuodessa kotimaisen juurimusiikin kirkkaimmat tähdet Korundin lavalle.

 • 7.2.

  Arctic Glamour by Jukka Rintala Rovaniemen taidemuseossa marraskuussa 2019

  Koko Suomen rakastama muotitaiteilija Jukka Rintala tuo näyttelynsä Rovaniemelle marraskuussa 2019. Monipuolinen suunnittelija on määrittänyt suomalaista muotia jo yli neljä vuosikymmentä ja hänen kättensä jälki on tullut tutuksi niin itsenäisyyspäivän vastaanotoilta kuin gaalajuhlista, messuilta ja erilaisista kulttuuritapahtumistakin. Rovaniemen taidemuseossa 28.11. avattava näyttely on Rintalan mukaan talvinen kruunu, joka päättää vauhdikkaan ja lukuisten tapahtumien värittämän vuoden.

 • Näytä lisää Show more