Korundissa nyt
Näyttelyt ja työpajat
Uutiset
 • 18.1.

  Rovaniemen taidemuseon näyttelyvuosi 2022

  Rovaniemen taidemuseossa avautuu tänä vuonna monta upeaa näyttelyä.

 • 5.1.

  Korundin yleisöopastukset starttaavat jälleen tammikuussa!

  Henri Hagmanin värikylläisessä nimikkonäyttelyssä museovierailla on mahdollisuus päästä näkemään taiteilija työssään. Hagmanin näyttelyn lisäksi Korundissa on nyt nähtävillä kaksi Jenni ja Antti Wihurin rahaston kokoelmasta koottua kokoelmanäyttelyä, Jälkiä ja Laskeutumispaikka.

 • 30.12.

  Tervetuloa turvallisesti Korundiin

  Tänään 30.12. voimaan tullut uusi asetus koronapassiin liittyen ei vaikuta Korundin aukioloon. Olemme avoinna normaalisti ja tarkastamme edelleen koronapassin kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä museovierailtamme.

 • 15.12.

  Lapin kamariorkesterin kausikortit keväälle 2022 myynnissä pe 17.12. alkaen

  Kausikortti kannattaa: kortilla saat konsertteihin oman paikkasi ja säästät jokaisessa konsertissa! Kausikorttiin sisältyy 9 konserttia. Kausikortit tulevat myyntiin pe 17.12.2021 ja kertalippujen myynti konsertteihin alkaa ti 4.1.2022.

 • 1.12.

  Koronapassi tarkastetaan Korundissa kaikilta ja velvoitamme kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 16-vuotiailta

  Koronapassi tarkastetaan Korundissa kaikilta yli 16-vuotiailta henkilöiltä 9.12.2021 alkaen. Näin ollen koronapassi vaaditaan museokävijöiltä, yleisötapahtumissa, konserteissa, Korundi Shopissa sekä Korundi Kitchen & Caféssa. Velvoitamme myös kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 16-vuotiailta.

 • 24.11.

  Auri Aholan uusi teos Viehâ saapuu Rovaniemen taidemuseoon

  Rovaniemen taidemuseossa koetaan tammikuussa 2022 monitaiteinen näyttämöteos, kun Inarissa asuva tanssitaiteilija Auri Ahola tuo työryhmänsä Korundiin. 28.1.2022 ensi-iltansa saava Viehâ luo museon saleihin liikkeen, puheen, laulun ja valo- sekä äänitaiteen keinoin portin maailmaan, jossa eri aikoina eläneiden ihmisten kokemat tunteet ja kokemukset kietovat yleisön mukaansa matkalle läpi erilaisten kokemusten.

 • 2.11.

  Vuoden 2022 alusta samanhintaiset konserttiliput joka kanavasta

  Aikaisemmin verkkokaupasta ostetut konserttiliput ovat olleet käsittelykulun verran hintavammat kuin paikan päältä Korundista ostetut. Vuoden 2022 konserttiliput ovat samanhintaiset riippumatta mistä lipunmyyntikanavasta konserttiliput hankitaan.

 • 5.10.

  Tervetuloa Korundiin - Ohjeita turvalliseen vierailuun

  Korundi on avoinna normaalisti ja tarkastamme koronapassin kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä. Haluamme tehdä vierailustasi mahdollisimman miellyttävän ja turvallisen. Alla ohjeita, joita toivomme kaikkien vierailijoidemme noudattavan.

 • 20.4.

  Wihurin rahaston kokoelmat esille Kiasmaan 2022

  Kiasma, Rovaniemen taidemuseo ja Jenny ja Antti Wihurin rahasto toteuttavat yhteistyössä näyttelyn, joka esittelee nykytaidetta Wihurin rahaston taidekokoelmasta. Näyttely avautuu Kiasmassa vuoden 2022 lokakuussa ja siirtyy vuonna 2023 Rovaniemen taidemuseoon Korundiin.

 • 22.1.

  Jenny ja Antti Wihurin rahastolta jälleen merkittävä taidelahjoitus Rovaniemelle

  Jenny ja Antti Wihurin rahasto on lahjoittanut Rovaniemen kaupungille merkittävän kokoelman suomalaista huipputason nykytaidetta. Vuosina 2015–2019 hankitut 33 teosta ja vuonna 2020 hankitut 37 teosta liitetään osaksi Jenny ja Antti Wihurin rahaston kokoelmaa Rovaniemen taidemuseossa.

 • Näytä lisää Show more
Edellinen 1 2Seuraava