Korundissa nyt
Näyttelyt ja työpajat
Uutiset
 • 14.2.

  YSTÄVÄNPÄIVÄ MUSEOSSA – KAKSI YHDEN HINNALLA

  Ota ystävä mukaan to 14.2. Korundin, Arktikum ja Pilkkeen näyttelyihin. Kolmeen kohteeseen pääsee kulttuuripassilla koko päivän kaksi yhden hinnalla!

 • 7.2.

  Arctic Glamour by Jukka Rintala Rovaniemen taidemuseossa marraskuussa 2019

  Koko Suomen rakastama muotitaiteilija Jukka Rintala tuo näyttelynsä Rovaniemelle marraskuussa 2019. Monipuolinen suunnittelija on määrittänyt suomalaista muotia jo yli neljä vuosikymmentä ja hänen kättensä jälki on tullut tutuksi niin itsenäisyyspäivän vastaanotoilta kuin gaalajuhlista, messuilta ja erilaisista kulttuuritapahtumistakin. Rovaniemen taidemuseossa 28.11. avattava näyttely on Rintalan mukaan talvinen kruunu, joka päättää vauhdikkaan ja lukuisten tapahtumien värittämän vuoden.

 • 9.1.

  Uuden vuoden terveiset Lapin kamariorkesterilta!

  Lapin kamariorkesterin viime vuosi huipentui joulukonsertteihin isolla kamariorkesterilla. On aika siirtää katseet kevääseen ja edetä kaamoksesta kohti valoa. Kevätkausi tuo tullessaan useita erilaisia sävyjä ja keskenään erilaisia konsertteja. Ohjelmisto tarjoaa iloa jokaiselle kuulijalle. Tunnelmia ja sävyjä yleisön aistittaviksi loihtivat orkesterin taiteellinen johtaja John Storgårds, erinomaiset vierailijat ja orkesterin omat muusikot, jotka kauden kuluessa pääsevät niin omissa konserteissaan kuin erilaisissa pienemmissä kokoonpanoissa näyttämään osaamistaan.

 • 8.5.

  Värikästä ohjelmaa museoviikolla!

  Vuoden 2018 Museoviikon teema on Verkostot esille. Viikko on osa Kulttuuriperinnön eurooppalaista teemavuotta. Kansainvälistä museopäivää vietetään Museoviikon keskellä 18.5.

 • 12.10.

  Korundi valittu Taidetestaajat-suurhankkeeseen

  Yhteensä 55 taidelaitosta tai työryhmää on valittu mukaan Suomen Kulttuurirahaston käynnistämään Taide-testaajat-suurhankkeeseen. Kohteet tavoittavat yhteensä jopa 65 000 kahdeksasluokkalaista ja heidän opettajaansa lukuvuonna 2017-18.

 • Näytä lisää Show more