Vasara ja Nauloja klo 15 LOPPUUNMYYTY

Vasara-ja-Nauloja-promo-1024x683.jpg

Lähde retkelle Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavingsin humoristiseen maailmaan! Vasara ja Nauloja on aivan uusi esitys Göstasta ja Leavingsistä. Suurmenestys, Raparperitaivas-musikaali, antoi esimakua, ja nyt mennään vielä pidemmälle Göstan maailmaan.

Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Hänen kappaleistaan Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois Karjalaan on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta. Julkisuutta ja keikkailua karttanut Gösta on jäänyt suurelle yleisölle salaperäiseksi hahmoksi. Mutta Vasara ja Nauloja – esitys tuo tähän asiaan muutoksen: nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Göstan keikalle! Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies, AJ Keskinen. Vasara ja Nauloja on syväluotaus Gösta Sundqvistin elämään ja musiikkiin. Esityksessä kuulemme Göstan mietteitä hänen elämästään: nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta, – ja kaikki tämä göstamaisella huumorilla höystettynä. Esityksessä kuullaan kaikki Leevi and the Leavingsin suurimmat hitit. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and The Leavings yhtyeen takana. Tästä esityksestä ei hauskuutta ja mahtavia kappaleita puutu!

Kesto n. 2h, sis. väliajan. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon verkkokaupasta: tilaukset.korundikitchencafe.fi

Liput alk. :
Normaali: 40€ (S-etukortilla alennus -4€, vain Korundin lipunmyynnistä)
Eläkeläinen: 36€
Opiskelija, lapsi, työtön: 26€
Ryhmä yli 20 hlö: 37€
Ryhmä yli 40 hlö: 35€
Ryhmäliput saatavilla ainoastaan Korundin lippukassalta.

Järjestäjä: Suomen Musiikkiteatteri

***


Tapahtuman alkuperäinen päivämäärä oli 18.4.2020, jonka jälkeen esitystä on siirretty: 12.9.2020 -> 17.4.2021 -> 20.11.2021. Näihin esityksiin ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle ja kellonajalle sellaisenaan.

20.11.2021 15:00–17:00

Alk. 26-40€
Osta liput