Stand up: Voittajat- On the Road

Nettisivuille 960x540.jpg

Naurun tasapaino -sarjan voittajat odotetulla Suomen-kiertueella: Robert Pettersson, Iikka Kivi, Matti Patronen ja Jape Grönroos.

Huippusuositusta TV 2:n Naurun tasapaino -ohjelmasta on nähty kolme tuotantokautta ja kunkin päätteeksi kansa on valinnut sen koomikoista parhaan. VOITTAJAT On the Road -kokoonpano siis todistaa, että suomalaisilla on sekä hyvä että vinksahtanut maku komiikan suhteen: kiertue on oivaltava, arkailematon, merkillinen ja poskettoman lystikäs.

Matti Patronen (2015) on mies, joka tulee luistimet jalassa tenniskentälle, ja voittaa. Iikka Kiven (2014) sfääri käsittää kaiken olevaisen kusemisesta universumin kauimpaan päätyyn. Robert Pettersson (2013) taas on kuin komediallinen tyrä: joskus navan alapuolella ja vihloo, muttei hengenvaarallinen. Tämän kaiken lomassa sukkuloi iltojen isäntä Jape Grönroos, joka on ihan vaan perheenisä Espoosta. Paitsi että hän päästelee ihan kuin olisi tulossa viimeiseen mutkaan ennen lähtösuoraa, ilman kypärää ja aivan liian pienellä vaihteella.

Tämä nelikko saa sinut nauramaan kippurassa asioille, joiden et tiennyt olevan hauskoja. Tai laillisia. Tai olemassa. Ota hyvä asento, kiinnitä turvavyö ja löysää kravatti – Voittajat eivät päästä vatsalihaksiasi vähällä.

”Matti Patronen on suomikomiikan ihana outolintu. – – rakastettavuudessa Patroselle ei pärjää juuri kukaan suomalaisista stand up -koomikoista.”  Liisa Kukkola, Etelä-Saimaa 13.5.2016

”Kivi on toimiva koktaili terävää ajattelua ja poliittisesti hyvinkin epäkorrekteja alapääjuttuja, hän lataa yllätyksiä niin juttujen punch lineihin kuin aihevalikoimaansakin. Se on osoitus luokitteluja kaihtavasta koomikosta.”  Liisa Kukkola, Etelä-Saimaa 15.12.2014

”Fiksu pervo” Teemu Kammonen Robert Petterssonista, Uusi Suomi 12.8.2013

Liput:
Peruslippu 27e + palvelumaksu
Opiskelija, eläkeläinen, työtön, varusmies 22e + palvelumaksu

Esitys on K-15.
Esityksessä on väliaika. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon.

22.4.2017 19:00–21:00

27€/22€ + palvelumaksu
Osta liput