Sami Hedberg & Niko Kivelä: WINGS OF COMEDY (K-18)

WoC_Lippupiste_verkkokauppa_960x540px.jpg

Stand upin superkaksikko, Sami Hedberg ja Niko Kivelä, yhdistää jälleen voimansa. Wings of Comedy -stand upissa Sami ja Niko esiintyvät sekä yksin että yhdessä Korundissa ke 8.3. klo 18 & 21.

Aiemmin U.G.M.T.M.S.U.S.W.N.K.A.S.H-show’ssaan lavan jakaneet koomikot ovat timantinkovia ammattilaisia, joiden eläytyminen ja tilannetaju ovat omaa luokkaansa. Samin ja Nikon stand upia yhdistää hyväntuulisuus, hetkessä eläminen ja rakkaus lajia kohtaan.

Niko Kivelä on tarinankerronnan mestari. Hän on yleisön edessä avoin, rehellinen ja sydäntä lämmittävän hauska. Lavalla Niko kertoo vangitsevaan tyyliinsä oman elämänsä tapahtumista – ja niitähän riittää.

Sami Hedbergin ei tarvitse sanoa sanakaan, kun yleisöä naurattaa jo. Hahmokomiikan rakastettu kuningas saa juttujensa ahmat, Pasit ja lentokapteenit heräämään eloon. Samin oikean aivolohkon vuoksi jutut saattavat lähteä oudoille teille, mutta juurikin siksi Sami on niin maagisen hauska. Lennokkaiden juttujen siivittämät illat isännöi räiskyvästä tyylistään tuttu Zaani.

Valtakunnallinen 30 kaupungin kiertue 8.3.-13.5.2017.
Ikäraja 18 vuotta.
Esitys sisältää voimakasta kielenkäyttöä.
Kesto väliaikoineen noin 1 h 50 min. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon.

Liput ennakkoon:
Peruslippu 27,50€ + palvelumaksu
Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet 24,50€ + palvelumaksu
S-etukortilla 24,50€ + palvelumaksu
Ovelta alk. 30€, ellei tapahtuma ole ennakkoon loppuunmyyty. 

Järjestäjä: Hedberg Entertainment Oy

www.wingsofcomedy.com

8.3.2017 21:00–22:50

27,50€/24,50€ + palvelumaksu
Osta liput