Plukihäiriö Jazz & Blues: Peggy Lee lauluja

Korundi_tapahtumalogot__plukihairio.jpg

Vuoden 2017 Plukihäiriö Jazz & Blues avataan Peggy Lee Tribute-konsertilla, joissa kuullaan laulajalegendan tunnetuiksi tekemiä kappaleita.

Ohjelmistossa on mm. Fever, Cheek to cheek ja Bye bye Blackbird. Peggy Lee o.s. Egström oli skandinaavista sukua. Benny Goodman löysi hänet chigacolaisesta laulukvartetista ja loppu on musiikin historiaa. Lee tuli tunnetuksi paitsi laulajana myös ääniroolistaan Disney-klassikossa Kaunotar ja Kulkuri. Hän myös sävelsi ja sanoitti elokuvaan musiikkia. Lee oli tuottelias musiikintekijä. Tunnetuimpia hänen kappaleistaan ovat Johnny Guitar, He´s a Tramp ja Manana. Konsertissa Peggyn lauluja esittää Sofia Perhomaa, oululaislähtöinen nuori laulajatar, sekä trio Kantomaa, Silander, Raudaskoski. Tatu Kantomaa tunnetaan etevänä haitaristina, mutta nyt hän istuu pianon äärellä. Mikko Silander on sotilassoittokunnan lyömäsoittaja, joka istuu rumpupenkillä ja tuottaja Hannu Raudaskoski seisoo kontrabassoa näppäillen.

Liput: 14€

Huom! Keikan päivämäärä vaihtunut lauantailta 14.1. perjantaille 13.1. Aloitusaika klo 21.00.

Plukihäiriö Jazz & Blues -iltoja järjestetään n. kerran kuussa Korundin ravintolassa. Esiintyjinä paikallisia muusikoita sekä vierailevia tähtiä.

13.1.2017 21:00–23:59

14€ + palvelumaksu