Plukihäiriö Jazz & Blues -klubi: Jazzin päivän jazzit

nettisivuille pluki 960x540.jpg

Plukihäiriö jazz&blues viettää kansainvälistä jazzin päivää maanantaina 30.4.2018.

Kansainvälisen jazzin päivän päätapahtuma on tänä vuonna Pietarissa, jonne kerääntyy jazzin kerma eri puolilta maailmaa. Mukana Pietarissa ovat muun muassa Herbie Hancock, Branford Marsalis ja Lee Ritenour. Rovaniemellä päivää on vietetty jo useana vuonna paikallisin voimin. Tällä kertaa mukana on kaksi kokoonpanoa:

Illan aloittaa Jari Pulsan luotsaama Jarring, joka soittaa Pulsan omintakeisia ja gruuvaavia sävellyksiä jazzin perinteitä kunnioittaen. Yhtyeessä soittavat Marko Kantola pianoa, Olli Koskela rumpuja, Hannu Raudaskoski kontrabassoa ja Jari Pulsa saksofonia.

Illan toinen akti on Terho´s Funky Jazzers, joka soittaa nimensä mukaisesti funkahtavaa jazzia 60/70 - lukujen hengessä. Ohjelmistossa on lainoja mm. Wes Montgomeryltä ja Lee Ritenourilta sekä Terho Keskitapion omia sävellyksiä. Kitaristi Keskitapiota säestävät Vesa Norvanto piano, Uki Ollila rummut ja Hannu Raudaskoski sähköbasso.

Päivää värittää neljän taiteilijan jazz - aiheinen näyttely. Mukana näyttelyssä ovat Leena Nykänen, Tuomas Korkalo, Tatu Kantomaa ja Tiina Mäkitiura.

Plukihäiriö Jazz & Blues -klubit n. kerran kuussa Korundin ravintolassa. Elävää musiikkia, juurevia rytmejä ja rentoa yhdessäoloa lasillisen äärellä!

***

Maanantaina 30.4. Korundin lipunmyynti ja ravintola avataan tuntia ennen esitystä klo 19.00. Liput ostettavissa vuorokauden ympäri: www.lippu.fi/korundi

30.4.2018 20:00–23:00

Alk. 14€
Osta liput