PLUKIHÄIRIÖ JAZZ & BLUES: KANSAINVÄLINEN JAZZIN PÄIVÄ

JARRING n etti 960x540jpg.jpg

Vietämme jälleen kansainvälistä jazzin päivää 30.4. Korundin ravintolassa! Esiintyjinä Jarring ja Rovaniemi Jazz Ensemble feat. Pepe Petranen.

Kansainvälinen jazzin päivä koittaa jälleen. Tapahtumaa juhlitaan sopivasti Vapun aattona sunnuntaina 30.4. Juhlan kunniaksi Jari Pulsan luotsaama Jarring julkaisee uuden levynsä, viiden biisin EP:n Give Me Back My Zen Korundin Plukihäiriö jazz&bluesissa. JARRING on rovaniemeläis-tamperelainen vuonna 2014 perustettu jazzyhtye, joka esitttää Jari Pulsan säveltämää ja sovittamaa musiikkia. Biisit ovat svengaavia, tarttuvia ja kumartavat usein hard bopin, soul jazzin ja lattareiden suuntaan. Musiikillista linjaa ei kuitenkaan ole mitenkään karsinoitu, ylläreitä mahtuu mukaan. Lähestymistapa ei ole akateeminen, vaan soittajien musiikillinen kehityshistoria juurtuu rockiin, mm. yhtyeisiin The Nightingales ja vuoden 2014 punk-yllättäjään, Lapin Kullat -trioon. Aiemmin JARRING on julkaissut Jazzrytmeissä positiivisen arvion saaneen promo-cd:n One False Move (2015). Illan aloittaa Trio Norvanto-Raudaskoski-Silander solistinaan Pepe Petranen ja ohjelmistossa harvemmin kuultuja jazz – sävelmiä. Herrathan ovat tuttuja monista musiikillisista yhteyksistä niin jazzin kuin bluesinkin saralla.

Tilaisuus alkaa klo 20.00.
Liput Vappuhintaan 10€

Plukihäiriö Jazz & Blues -klubit n. kerran kuussa Korundin ravintolassa. Elävää musiikkia, juurevia rytmejä ja rentoa yhdessäoloa lasillisen äärellä!

***

Pop Up-Jazz-näyttely Korundin kahviossa La 29.4.-Ti 2.5.2017

Vapun Plukihäiriö Jazz & Blues -klubia koristaa Kansainvälisen Jazzin päivän kunniaksi Jazz-aiheinen pikanäyttely. Mukana Leena Nykäsen, Pertti Palmun ja Tuomas Korkalon maalauksia sekä Tiina Mäkitiuran valokuvia.

30.4.2017 20:00–22:00

Liput Vappuhintaan 10 €
Osta liput