Opastettu kierros Korundin näyttelyihin sunnuntaina klo 14

Susanna_opastaa_1_WEB.jpg

Opastetulla kierroksella saat uudenlaisen elämyksen taidenäyttelyistä. Kierrokselle mukaan näyttelylipun hinnalla tai museokortilla! Kierrokselle ensimmäiset 10 henkilöä.

Korundissa on nyt esillä kaksi nykytaiteen näyttelyä, joihin perehdytään oppaan johdolla sunnuntaina 10.1. ja 24.1. klo 14:00. 

Ilona Kivijärven näyttely Taivaan merkit – Incognito ja viimeinen sarvikuono esittelee rovaniemeläislähtöisen taiteilijan tuotanoa laajasti. Taiteilijana Kivijärvi on monialainen, eikä koe mahtuvansa yhteen määritelmään. Vuosien saatossa on syntynyt tekstiiliteoksia, installaatioita, nukkeja, veistoksia, maalauksia – pientä, suurta, ja kaikkea siltä väliltä. Näyttely päättyy tammikuun lopussa. 

Jenny ja Antti Wihurin kokoelman teokset esittäytyvät Elämän viiva -näyttelyssä, joka kertoo ihmisestä muutosten ja kohtaamisten keskellä. Rovaniemeläiset nuoret ovat valinneet näyttelyn avainteokset. Teoksissa korostuvat elämän välähdyksenomaiset hetket, erilaiset tunnetilat sekä läsnäolon ja poissaolon kokemukset. Näyttelyn nimen mukaisesti yhteinen nimittäjä useille teoksille on myös viiva, joka etenee kiharana tai suorana piirtäen maisemaa, tunnetilaa tai kehomme rajoja.

Opastetulla kierroksella saat enemmän irti näyttelyistä. Kierrokselle mukaan näyttelylipun hinnalla tai museokortilla! Kierrokselle ensimmäiset 10 henkilöä.

Noudatamme yleistä koronaohjeistusta. Tulethan täysin terveenä, suojattuna omalla kasvomaskilla ja pitäen turvaväliä toisiin.

10.1.2021 14:00–15:00

24.1.2021 14:00–15:00