Mambo Italiano - Italialainen ilta klo 19.00

Mambo Italiano UUSI nettisivuille.jpg

Konsertin tunnelmasta vastaavat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Teijo Lindström.

Illan aikana viihdytään suomalaisille rakkaiden italialaisten lauluja parissa ja kuullaan nostalgisia hittejä vuosien varrelta. Mambo Italiano vie myös vauhdikkaampiin tunnelmiin kepeiden italoiskelmien kautta. Konsertissa kuullaan ihastuttavia nostalgiakappaleita, mm. Kertokaa se hänelle, Maruzzella, Romanialainen kitara (Chitarra Romana).

Luvassa romantiikkaa. Nostalgiaa. Ripaus italialaista temperamenttiakin. Myös maailmantähtien Pavarottin ja Bocellin tutuksi tekemiä kappaleita.

Konsertin kesto n. 70 min (ei väliaikaa). Korundin kahvila on suljettuna remontin vuoksi.

Järjestäjä: Magnum Live

Huom! Solisti vaihtunut. Amadeus Lundbergin tilalla Teijo Lindström.

ESITYKSEN ALKUPERÄINEN PÄIVÄMÄÄRÄ OLI 21.3., MUTTA ESITYS SIIRRETTIIN.

Jos olet ostanut lipun 21.3. esitykseen, pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan, eikä vaadi mitään toimia.

Koronatilanteen vuoksi järjestetään kaksi erillistä konserttia klo 17.00 ja 19.00 turvavälien takaamiseksi. Jo lipun ostaneisiin on oltu yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse tarkempia ohjeita varten. 

Konsertissa on numeroimattomat paikat ja istumapaikkoja joudutaan rajaamaan siten, että salissa joka toisella rivillä voi istua kaksi henkeä vierekkäin ja joka toisella yksi. Huomaattehan, että ette välttämättä pääse istumaan vierekkäin tai lähekkäin seurueenne kanssa.

Korundi noudattaa koronavirukseen liittyvissä asioissa Rovaniemen kaupungin ja Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) linjauksia.

12.8.2020 19:00–21:00

Alk. 36€
Osta liput