Lapin kamariorkesteri: Lastenkonsertti 'Musiikki yhdistää!'

Olet tässä: Etusivu / Lapin kamariorkesteri / Konserttikalenteri syksy 2021 / Lapin kamariorkesteri: Lastenkonsertti 'Musiikki yhdistää!'
mimmit960.jpg

Vieraana lastenmusiikkiyhtye Mimmit

Perinteisessä lastenkonsertissa vieraana tällä kertaa lastenmusiikkiyhtye Mimmit!

Musiikki yhdistää -konsertissa kuullaan Mimmit Musapatti TV-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja, Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta sekä yksi täysin uusi kappale. Musapatti-laulut yhdistävät musiikin ja oppimisen jännittävällä tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka: hauskasti ja mukaansatempaavasti. 

Vauhdikkaissa lauluissa seikkaillaan avaruudessa, ihmisen suolistossa, Etelämantereella ja tavataan erilaisia eläimiä. Interaktiivisessa konsertissa tavataan myös Musapatti-hahmot Pii, Salama ja Jiro valkokankaalla. Musapatit keksivät Mimmeille ja lapsille visaisia kysymyksiä, jotka täytyy selvittää konsertin aikana. Mitenköhän Mimmit ja lapset selviytyvät?

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä, joka ilahduttanut lapsia ja aikuisia jo yli 10 vuotta levyillä, TV-sarjoissa, animaatioissa, konserteissa, kirjoissa. Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Mimmit-videoita on katsottu Youtubessa yli 9 miljoonaa ja Mimmit-lauluja striimattu yli 6 miljoonaa kertaa!

Kesto n. 1h

Liput: alk. 10€, perhelippu 30€ (4 henkilöä), alle 2v. sylilapset maksutta

Konsertin järjestämisessä otetaan huomioon koronatilanteen aiheuttamat rajoitukset ja lippuja paikan päälle konserttiin on myynnissä rajoitettu määrä turvavälit huomioiden.

22.9.2021 18:00–19:00

10€ lippu, 30€ perhelippu (4 henkilöä)
Osta liput