Korundijazz 2018 LOPPUUNMYYTY

korundijazz nettisivut 960x540.jpg

Musiikin, taiteen ja arkkitehtuurin yhdistävä Korundijazz järjestetään kolmatta kertaa Kulttuuritalo Korundissa 16.11.2018. Aina loppuunmyyty Korundijazz kutsuu kulttuurinnälkäisiä harvinaislaatuisiin poikkitaiteellisiin kohtaamisiin. Elävä musiikki, satumaiset taideteokset ja ainutlaatuinen arkkitehtuuri kietovat kävijänsä lämpöiseen syleilyyn, josta ei tarvitse irrottautua koko iltana.

Korundin rouhea miljöö kätkee sisäänsä kaksi estradia. Koko illan ajan niillä soi vuorotellen elävä musiikki ja kuulijat pääsevät liikkumaan tilasta toiseen ja tunnelmasta toiseen.  

Jazzmusiikin ystäviä hemmotellaan monipuolisella ohjelmalla ja Suomen eturivin artisteilla. 

– Ennenkuulumaton yhdistelmä; Lapin kamariorkesteri ja Lapin sotilassoittokunta – en malta odottaa, miltä bändi kuulostaa! On erittäin merkittävää saada nähdä juuri nämä kaksi Rovaniemen ammattilaiskokoonpanoa samalla lavalla Korundijazzissa. Uskon, että Jukka Perko nauttii joka sekunnista, kun hän pääsee tämän huikean bändin solistiksi, kapellimestari Tapio Maunuvaara sanoo. Ohjelmisto tarjoilee makupaloja Simon & Garfunkelin tuotannosta.

Aili Ikonen tarjoilee ohjelmistostaan hyvin henkilökohtaista ja tunteikasta puolta. Luvassa on tarinoita ohikiitävistä hetkistä, unettomista öistä, kiihkeästä janosta ja veteen sekoitetuista väreistä. Aili Ikosen kokoonpanossa soittavat basisti Mikko Pellinen, trumpetisti Janne Toivonen, saksofonisti-huilisti Aleksi Ahoniemi, pianisti Tuomas J. Turunen ja rumpali Tuomas Timonen.

Suomen virallinen Soulin kummisetä Sami Saari on tehnyt pitkän ja näkyvän uran. Korundijazzissa kuullaan ainutlaatuinen ohjelmisto, jossa Suomi-soulin klassikoista on tehty uudet salsasovitukset. Useamman soololevyn julkaissut mies muistetaan varsinkin hiteistä Onnenkyyneleet ja Ainutkertainen. Korundijazzin tunteita tihkuva salsaohjelmisto kantaa nimeä Salsa Coruno feat. Sami Saari.

Mikael Konttinen odottaa omaa soolo-osuuttaan Korundijazzissa.  Hänen ohjelmistossaan kuullaan Frank Sinatran ja Michael Bublén hittejä. Mikaelin äidinpuoleinen suku on Rovaniemen Juotakselta ja hän on viettänyt lapsuuden kesiään Rovaniemen seudulla. Monista tv-ohjelmista, musikaaleista ja konserteista tuttu Mikael Konttinen on kerännyt kantimiaan myös varusmiessoittokunnan solistina ja hän on kysytty solistivieras monille ammattilaisorkestereille. Korundijazzissa Mikael Konttisen sinatramainen charmi pääsee esiin paikallisista muusikoista koostuvan, puhaltimilla vahvistetun combon edessä.

Taidenäyttelyissä yleisö pääsee ihailemaan myös Janusz Grabiańskin satumaisia kuvituksia, kuvataiteilija Pertti Lohinivan ajasta kertovia teoksia sekä Alaskan nykytaiteen mielenkiintoisimpia ilmiöitä Place of Origin -teeman alla.

Tuttuun tapaan mukana on myös Oulun Pop & Jazz konservatorion opiskelijoita. Psyche-Mike -kokoonpanolta kuullaan Norah Jonesin ja Jamie Cullumin tuotantoa.

Korundijazz 2018 järjestetään yhteistyössä Jaskan Kaverit ry:n kanssa.

OHJELMA PE 16.11.

Korundi konserttisali

Klo 20.00–21.00 Lapin kamariorkesterin jouset ja Lapin sotilassoittokunnan puhaltajat, solistina Jukka Perko. Jukka Perko plays Simon & Garfunkel
Klo 22.00–23.00 Aili Ikonen band

Ravintolan Jazzlava

Klo 19.00–19.45 Psyche-Mike
Klo 21.00–21.45 Mikael Konttinen sings Frank Sinatra
Klo 23.00–23.45 Salsa Coruno feat. Sami Saari

Taidehalli

Klo 21.00–22.00 Jazz DJ Bruce Forbes

LIPUT:
Ennakkolippu 40 €
Mikäli lippuja jää, niitä myydään ovelta hintaan 50 €.

 

KORUNDIN RAVINTOLA PALVELEE KORUNDIJAZZIEN AJAN.

Korundin ravintolassa on tarjolla juomia, talon omaa herkullista mustaherukkaglögiä, hot dogeja eri täytevaihtoehdoilla, ruokaisia leipiä sekä suolaista ja makeaa purtavaa.

Tarjolla on mm.
• Hot dogeja eri täytevaihtoehdoilla (vegaani, chorizo, nyhtöpossu)
• Tomaatti-vuohenjuustotaskuja
• Rieskarullia poro- ja savulohitäytteellä
• Feta-rucolapiirakkaa
• Täytettyjä leipiä.

Jos olette tulossa isommalla työporukalla/ryhmällä, pyydä tarjous ruokailusta Korundin myynnistä:
myynti@korundi.fi / 050-378 7761.

Tervetuloa nauttimaan!


16.11.2018 19:00–23:59

Ennakkoon 40€, ovelta 50€
Osta liput