Joonas Widenius Trio -levynjulkistamiskiertue

_DSC9619_netti 960x540.jpg

Joonas Widenius Trio esittelee toisen täyspitkän albuminsa syyskuussa 2016. Levyn julkaisee Rockadillo records. Trio tekee kattavan levynjulkaisukiertueen Suomessa loka-marraskuun vaihteessa.

Joonas Widenius Trio on suomalaisen modernin flamencon ja world jazz -musiikin kärkeä. Yhtye on matkannut triona vasta neljä vuotta, mutta matkan varrelle mahtuu paljon; kaksi levytystä, kymmeniä keikkoja, festivaaleja kuten Pori Jazz, Etnosoi ja Tampere Guitar Festival, haastatteluja, laajasti mediahuomiota, showcase-esiintymisiä sekä näiden lisäksi alati kasvava huomio ja kiinnostus ulkomailla. Kesällä 2016 yhtye vieraili Ruotsissa pariinkin otteeseen.

Virtuoottinen soitanta, trion jäsenten välinen yhteys, lavashow ja musiikillisesti moniulotteiset keikat ovat olleet avainasemassa yleisön ja median palautteessa. Trio vie kuulijansa musiikilliselle matkalle, jolle ei helposti löydy vertaista. Andalusian auringon lämmöstä siirrytään hetkessä urbaanin ympäristön metrokiskoille. Melodioita, improvisaatiota, virtuoositeettiä, svengiä ja tiukka groove!

Trion kokoonpano
Joonas Widenius, flamencokitara
Hannu Rantanen, basso
Karo Sampela, rummut ja perkussiot

https://www.youtube.com/watch?v=_XllqyeezUs

www.youtube.com/watch?v=JUUwF7IISBM

www.joonaswidenius.org

Konsertissa ei ole väliaikaa. Korundin kahvila palvelee ennen konserttia.

29.10.2016 19:00–20:00

15€ peruslippu / 10€ eläkeläiset, opiskelijat, lapset alle 16v.
Osta liput