Jonna Tervomaa

jonna 960X540.jpg

Ääni kuuluu ja kantaa kauniisti. Jonna Tervomaan Ääni-albumi ilmestyi 1. syyskuuta. Tervomaa on tehnyt seitsemännelle albumilleen ensimmäistä kertaa sanoitusten lisäksi myös sävellykset itse. Musiikki soi nyt vapaampana ja omaperäisempänä kuin koskaan.

Ääni on saanut ylistäviä arviota niin musiikkimedioissa kuin maakuntalehdissäkin. Syyskuinen, yhden albumin avainkappaleen mukaan nimetty Disco Melancholia -kiertue vei Tervomaan uuden bändin (Eeva Koivusalo, Tuomo Prättälä, Juho Viljanen, Markus Nordenstreng) uusiin tiloihin ja maisemiin ja jo näillä ensimmäisillä keikoilla tunnelma oli intensiivisen ainutlaatuinen.

Jonna Tervomaa bändeineen jatkaa keikkailua loppuvuoden ympäri Suomen ja vyöryttää uudistuneella voimalla uusia ja vanhoja lauluja. Sävykäs kokoonpano ja Jonnan lämmin läsnäolo saa otteen paatuneimmastakin.

Tervomaa valloittaa uusia kuulijoita, uskollisia fanejaan unohtamatta.

Ääni-albumi, julkaisu 1.9.2017
Soundi 4/5 tähteä
Kaleva 4/5 tähteä
Aamulehti 4/5 tähteä

Keikoista sanottua:
”Jonna Tervomaa palasi säkenöivästi.//Jos säteilevän rento tähti oli huippuvedossa, niin oli bändikin sitä luokkaa, että siihen uskalsi varmasti luottaa.”
– Jussi Niemi/Aamulehti

”Sunnuntain parhaan esityksen veti yllättäen Jonna Tervomaa. Olen nähnyt Tervomaan lukuisia kertoja ja useilla eri kokoonpanoilla. Koskaan en ole pettynyt, mutta tiettyä uusiutumista olen kaivannut. Nyt Jonna sen teki.”
– Flow Festival/Keikka-arvio, Keikkakeppi

https://www.youtube.com/watch?v=AmP6csMZke8

Kesto n.2h, sis. väliajan. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

Liput:
20€ peruslippu
18€ eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, opiskelijat, lapset alle 16v., S-etukortilla

TARJOUS:
Lapin kansan lukijakortilla 2 lippua yhden hinnalla (2x 10€), saatavilla ainoastaan Korundin lippukassalta.

***

Kun lippu ostetaan lippu.fi -sivustolta, lipun hintaan lisätään palvelumaksu 1,50-2,50€/lippu.  Korundin lippukassalta ei palvelumaksua peritä.

Henkilökohtaiset avustajat veloituksetta. Pyörätuolipaikat ja avustajien liput Korundin lippukassalta.

Erikoisalennuksiin (opiskelija-, eläkeläisalennukset yms. alennusliput) oikeuttavat todistukset on oltava mukana esitykseen tultaessa ja pyydettäessä esitettävä ovimiehelle. Alaikäisen tulee vaadittaessa esittää henkilöllisyystodistus tapahtuman järjestäjälle, mikäli tapahtumaan on ikäraja.

17.5.2018 19:00–21:00

alk. 20€/18€
Osta liput