Esko Rahkosta muistellen LOPPUUNMYYTY

Esko Rahkonen nettisivuille.jpg

Esko Rahkonen - kruunaamaton tangokuningas ... Kaikki alkoi Esko Rahkosen tavattua Unto Monosen vuonna 1963. Vuonna 1965 Rahkosen ensilevy "Syvä kuin meri" takasi monen muun tunnetun kappaleen nousun soittolistojen kärkeen monen vuosikymmenen ajan.

Esko Rahkosta muistellen -konsertissa kuullaan tulkinnat mm. seuraavista ikivihreistä Rahkosen tuotannosta: Syvä kuin meri, Erottamattomat, Pikku syntinen, Kylmää sotaa ja rakkautta.

Tulkitsijoina ovat Kauko Simonen (ensimmäinen tangokuningas), Kalle Jussila (tangoprinssi 2015) ja Iskelmälaulaja J.Eskelinen. Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri.

Kesto n. 2h. Konsertissa on väliaika. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon verkkokaupasta, niin pääset nauttimaan valmiiksi katettuun pöytään: valiaika.korundikitchencafe.fi

Liput alk.
32 €/peruslippu
30 €/eläkeläinen
27 €/ryhmälippu, min. 10 hlöä (saatavilla ainoastaan Korundin lipunmyynnistä)

Järjestäjä: Viihdeohjelmat

HUOM! 
Koronatilanteen vuoksi konsertin istumapaikat on muutettu numeroimattomaksi niin, että Korundi-salin joka toinen istumapaikka on käytössä turvavälien takaamiseksi.Huomaattehan, että ette välttämättä pääse istumaan vierekkäin tai lähekkäin seurueenne kanssa.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.


18.9.2021 18:00–20:00

Alk. 32/30/27€
Osta liput