Elokuun taiteilija: Reijo Puranen - "Niin metsä vastaa" -sarjan lyijy- ja värikynäpiirustuksia

Pissihaukka_2016_960x540.jpg

Lapin taiteilijaseuran elokuun taiteilija on Reijo Puranen.

Reijo Puranen: "Niin metsä vastaa" - sarjan lyijy- ja värikynäpiirustuksia

Kasveja ja eläimiä on kohdannut sukupuuttoaalto, metsät köyhtyvät ja jäätiköt sulavat. "Metsä vastaa" luomalla kaiken uudelleen. Evoluutioprosessit synnyttävät jopa uusia kädellisiä, joista sitten alkaa uusi älykkäimpien eläinten kehitys nykyihmisen kaltaisiksi olennoiksi.

Stefan Spjutin kirja, Staalot, on ollut merkittävä innoittaja Purasen piirustuksille. Spjutin kirja kertoo kuvitteellisista ja salaperäisistä Staaloista Lapissa ja peräpohjalaisessa luonnossa ja eläimiksi muuttuvista olennoista, jotka seuraavat ihmisen toimintaa huolestuneina.

Reijo Puranen on pellolaissyntyinen, Hyvinkäällä ja Pellossa asuva kuvataiteilija. Hänen Pellossa sijaitsevalla työhuone/galleriallaan ARTakatiellä on jo useampana kesänä pidetty kesänäyttelyitä, joissa on ollut teoksia taiteilijoilta ympäri Suomen. Puranen on viimeajat piirtänyt lyijy- ja värikynillä luonnonsuojelu- ja sukupuuttoaaltoaiheisia kuvia. Hän on myös tehnyt ympäristötaidetta niin Virossa, Etelä-Suomessa kuin Lapissakin.

Taiteilija Reijo Puranen on tavattavissa Korundin kahviossa 8.8.2019 klo 18-20. Tervetuloa tutustumaan taiteilijaan ja hänen teoksiinsa!

Teostiedot:
Pissihaukka 2016, lyijy- ja värikynät

Taiteilijan yhteystiedot:
reijo.puranen(at)gmail.com
Puh. 040 825 7020
www.emikratti.com

Lisätiedot:

Lapin taiteilijaseura_logo.jpg

1.8.2019 - 29.8.2019 11:00–18:00