Arctic Design Dinner

dinner valkoinen logo 960x540.jpg

Matka Suomen taiteen ja lappilaisen ruuan tarinaan. Arctic Design Week toteuttaa yhteistyössä keittiömestari Teemu Korkalaisen ja Kulttuuritalo Korundin kanssa unohtumattoman illallismatkan lappilaisiin makuihin ja Suomen taiteen tarinaan pe 24.2.2017.

Suomen satavuotisjuhla kokoaa kaikki hyvän suomalaisen ruoan ääreen. Juhlavuoden kunniaksi keittiömestari Teemu Korkalainen on kehittänyt Kulttuuritalo Korundiin lappilaisen version virallisesta juhlavuoden Suomi 100-menusta. Designviikolla tuo menu saa vielä yllätyspiirteitä arktisen muotoilun ja suomalaisen taiteen kunniaksi. Lapin Suomi 100 -menun suunnittelussa on huomioitu maamme pitkä ruoka- ja juomakulttuuri sekä lappilaiset maut. Teemu Korkalainen on paljasjalkainen rovaniemeläinen, joka on nuoresta iästään huolimatta toiminut jo pitkään yrittäjänä ja ruuan parissa. Hän on ansioitunut vuoden 2006 porokokkina ja vuoden 2008 nuorena kokkina sekä työskennellyt alan huippujen kanssa ympäri Suomea. Illallinen järjestetään paikassa, jossa et kuvittelisi ruokailevasi.

Korundissa on parhaillaan esillä Ateneumin taidemuseon kokoelmista koottu kiertonäyttely Suomen taiteen tarina, joka juhlistaa Suomen itsenäisyyden juhlavuotta ja tuo Lappiin Suomen taiteen klassikot! Laajuudessaan poikkeuksellinen näyttely kattaa Suomen taiteen tarinan suuriruhtinaskunnan ajalta 1960-luvulle asti. Samaan aikaan Korundissa on esillä myös tämän päivän suomalaista huippumuotoilua edustava Fennia Prize -palkintonäyttely.

Arctic Design Dinner -konsepti järjestetään nyt kolmatta kertaa. Illallisen tarkoitus on tuottaa unohtumattomia elämyksiä, pohjoisten makujen saattelemana, uniikeissa ympäristöissä.

Arctic Design Dinner perjantaina 24.2. Kulttuuritalo Korundissa. Kattaus klo 20.00. Mukaan mahtuu 40 osallistujaa, joten varaathan paikkasi ajoissa!

Olet lämpimästi tervetullut ennen illallista seuraamaan Arctic Design Weekin ja Jutajaisten järjestämiin iltamiin, joissa kurkistetaan kesän Jutajaisviikonlopun sisältöön ja uudistuneeseen konseptiin klo 19-21.Vapaa pääsy. Jutajaiset folk festivaali palaa uudistuneena Rovaniemen kesään 30.6.-2.7.2017.

Hinta: Arctic Design Dinner ruoka- ja viinipaketilla 115€, alkoholittomalla juomapaketilla 105€ (sis. lipun museon näyttelyyn ja ohjelman).  

Liput voit ostaa Korundin lipunmyynnistä. Varatut liput lunastettava Korundin infosta pe 17.2 mennessä.
Liput voit varata ja ostaa soittamalla numeroon 016-322 2822 tai sähköpostilla info(at)korundi.fi.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen elämykseen!

24.2.2017 20:00–22:00

115€/105€