Vasara ja Nauloja klo 19 ESITYS SIIRRETTY JA JÄRJESTETÄÄN 12.9.

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Vasara ja Nauloja klo 19 ESITYS SIIRRETTY JA JÄRJESTETÄÄN 12.9.
Vasara-ja-Nauloja-promo-1024x683.jpg

Lähde retkelle Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavingsin humoristiseen maailmaan! Vasara ja Nauloja on aivan uusi esitys Göstasta ja Leavingsistä. Suurmenestys, Raparperitaivas-musikaali, antoi esimakua, ja nyt mennään vielä pidemmälle Göstan maailmaan.

Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Hänen kappaleistaan Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois Karjalaan on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta. Julkisuutta ja keikkailua karttanut Gösta on jäänyt suurelle yleisölle salaperäiseksi hahmoksi. Mutta Vasara ja Nauloja – esitys tuo tähän asiaan muutoksen: nyt Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä Göstan keikalle! Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies, AJ Keskinen. Vasara ja Nauloja on syväluotaus Gösta Sundqvistin elämään ja musiikkiin. Esityksessä kuulemme Göstan mietteitä hänen elämästään: nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta, – ja kaikki tämä göstamaisella huumorilla höystettynä. Esityksessä kuullaan kaikki Leevi and the Leavingsin suurimmat hitit. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and The Leavings yhtyeen takana. Tästä esityksestä ei hauskuutta ja mahtavia kappaleita puutu!

Kesto n. 2h. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

Liput alk. :
Normaali: 40€ (S-etukortilla alennus -4€, vain Korundin lipunmyynnistä)
Eläkeläinen: 36€
Opiskelija, lapsi, työtön: 26€
Ryhmä yli 20 hlö: 37€
Ryhmä yli 40 hlö: 35€
Ryhmäliput saatavilla ainoastaan Korundin lippukassalta.

Järjestäjä: Suomen Musiikkiteatteri

 

ESITYS SIIRRETTY JA JÄRJESTETÄÄN LAUANTAINA 12.9.2020 KLO 19.00.

Koronavirusepidemian takia valtiovalta kielsi kaikkien yleisötapahtumien järjestämisen 31.5. asti.
Suomen Musiikkiteatteri on siirtänyt kevään esitykset syksyyn, ja jo ostettu lippu käy sellaisenaan uuteen päivämäärään. Mikäli tämä uusi päivämäärä ei mitenkään sovi jo lipunostaneelle, pyydetään häntä olemaan yhteydessä myynti@musiikkiteatteri.fi. Suomen Musiikkiteatteri voi vaihtaa lipun johonkin toiseen Musiikkiteatterin esitykseen, tai antaa asiakkaalle Suomen Musiikkiteatterin lahjakortin. Kerro s-postiin siirretyn esityksen nimi, paikkakunta, lippusi tilausnumero ja nimesi.

Ystävällisin terveisin
Suomen Musiikkiteatteri www.musiikkiteatteri.fi

 
18.4.2020 19:00–21:00