Tänä yönä en pelkää kulkea yli pimeän

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Tänä yönä en pelkää kulkea yli pimeän
Sella nettisivuille 960x540.jpg

Mitä saadaan kun yhdistetään legendaarinen, suomalaisten sydämet jo vuosikymmeniä valloittanut näyttelijätär, sieluja sivelevä muusikko ja laulajatar ja herkkävireinen pianisti? No, tietenkin loppuunmyytyjä katsomoita ympäri Suomen säväyttänyt draamallinen esitys "Tänä yönä en pelkää kulkea yli pimeän", jonka kulttuuriyhdistys Valoa Kamariin ry tuo rovaniemeläisten iloksi elokuun pimenevän illan väreilyyn.

Runoilija Katri Valan Valvoja-runon säkeestä nimensä saanut esitys kertoo musiikin, runojen ja kirjeiden kautta taiteilijakohtaamisista, taiteilijapareista ja ihmiskohtaloista.

Esitys on yhdistelmä konserttia ja näyttämöteosta. Musiikkia kuullaan tunnetuilta suomalaisilta säveltäjiltä, kuten Jean Sibeliukselta, Toivo Kuulalta ja Leevi Madetojalta. Runojen kautta äänen saavat kuuluviin runoilijat Katri Vala, L.Onerva ja Aino Kallas.

Esityksessä kohtaavat taiteilijat ja heidän puolisonsa. Seela Sellan lausumat Aino Sibeliuksen ja Alma Kuulan kirjeet peilaavat kirjoittajiensa tunteita samalla kun taustalla koetaan 1900 -luvun kuohuja.

Taiteilijaparien ja taiteilijakohtaamisten kautta käsitellään, mitä on tarkoittanut olla yksin ja yhdessä. Mitä on kukoistaa, kasvaa ja luopua, olla keskellä luomista ja hävitystä?

Seela Sella, näyttelijä
Pia Freund, sopraano
Kristian Attila, piano

Esitys kestää noin 2h ja sisältää väliajanTilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

Järjestäjä: Valo Kamariin ry

24.8.2019 18:00–20:00
Alk. 22€/peruslippu, 19€/eläkeläiset, 15€/opiskelijat, lapset alle 16v.
Osta lippuBuy ticket