Plukihäiriö Jazz & Blues: Acoustic/electric jazz night with RajaJazz and friends

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Plukihäiriö Jazz & Blues: Acoustic/electric jazz night with RajaJazz and friends
Pluki 7.9. FB.jpg

Plukihäiriö Jazz & Blues tarjoaa illan kahden orkesterin voimin. Illan aloittaa Take Four, joka soittaa jazzin suurten nimien musiikkia Milesista Parkeriin. Yhyeen solisteina ovat Pasi lehtoranta saksofonit ja Johannes Ruotsalainen trumpetti. RajaJazz on rovaniemeläis-murmanskilainen yhtye, joka soittaa murmanskilaisen muusikko Sergei Filippovin sävellyksiä. Tyylilajina on sähköinen jazz funkaten ja tunnelmoiden.

Yhtye sai alkunsa Sergein ja Hannu Raudaskosken yhteistyöstä Raja-Rock -tapahtumissa.  Ensiesiintymisensä RajaJazz teki Murmanskissa Ledokol-klubilla Park Inn-hotellissa 28.9.2016 onnitellakseen 100 vuotta täyttänyttä Murmanskin kaupunkia. Venäläisittäin yhtyeen nimi on RaЯ Jazz, joka on samalla sanaleikki: Raj on venäjäksi paratiisi, ja suomeksi, kuten tiedämme, se tarkoittaa rajaa vaikkapa maidemme välissä. Musiikilla voi mainiosti ylittää rajoja! 

https://www.youtube.com/watch?v=ijWbmmVL5K8

Plukihäiriö Jazz & Blues -klubit n. kerran kuussa Korundin ravintolassa. Elävää musiikkia, juurevia rytmejä ja rentoa yhdessäoloa lasillisen äärellä!

7.9.2019 21:00–23:00