Plukihäiriö Jazz & Blues -klubi: Terho Keskitapio & The Blues Heart

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Plukihäiriö Jazz & Blues -klubi: Terho Keskitapio & The Blues Heart
Pluki 9.3.960x540.jpg

Rovaniemeläinen Terho Keskitapio & The Blues Heart soittaa Keskitapion omia biisejä sekä valikoituja covereita blues ja rock musiikin maailmasta. Tämä kokoonpano perustettiin v. 2013 (aluksi nimellä Terho’s Blues Co.) ja se on esiintynyt mm. Roots ’n River Blues -festivaaleilla ja Pakkasukko Bluesissa. Luvassa on rouheaa kitarabluesia funk ja jazz mausteilla.

Terho Keskitapio (s. 1974) on Rovaniemeläinen jazz/blues kitaristi. Ammatiltaan hän on musiikinopettaja ja opetustyön lisäksi hän keikkailee aktiivisesti eri jazz, blues ja rock-bändeissä. Keikkakokemusta on kertynyt 30 vuoden ajalta niin kotimaan jazzfestivaaleilta ja klubeilta kuin ulkomailtakin (Saksa, Ruotsi, Norja ja Venäjä). Keskitapio on julkaissut kaksi omaa jazzlevyä Unsteady Rhythm (2007) ja The 2nd (2014). Molemmat levyt ovat kuultavissa digitaalisena (Spotify, iTunes jne).

kotisivu: https://fi-fi.facebook.com/terhokeskitapio/

linkki Spotifyyn: https://open.spotify.com/artist/6QKTb7hlMiI7cPJPxnoRMD

Kokoonpano:
Terho Keskitapio - kitara ja laulu
Hannu Raudaskoski - basso
Antti Lassila - koskettimet
Mikko Silander - rummut

Plukihäiriö Jazz & Blues -klubit n. kerran kuussa Korundin ravintolassa. Luvassa rentoa yhdessäoloa elävän musiikin, juurevien rytmien ja lasillisten äärellä!

9.3.2019 20:00–23:00