Mimmit: Musiikki yhdistää -lastenkonsertti

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Mimmit: Musiikki yhdistää -lastenkonsertti
musiikkiyhdistaa.jpg

Esteetön "Mimmit Musiikki yhdistää” -konsertti on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat, tanssit sekä laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä. Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana!


Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Mimmit Musapatti TV-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Musapatti-laulut yhdistävät musiikin ja oppimisen jännittävällä tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka: hauskasti ja mukaansatempaavasti.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Mimmit-videoita on katsottu Youtubessa yli 3.5 miljoonaa ja Mimmit-lauluja striimattu yli 5 miljoonaa kertaa!

Uusin TV-sarja Mimmit Musapatti alkoi MTV3-kanavalla helmikuussa 2020 ja on saavuttanut suuren suosion.

Kesto n. 45min, ei väliaikaa. Korundin kahvila ei ole avoinna remontin vuoksi.

Liput: alk. 10€
Alle 2v. sylilapset maksutta.

Järjestäjä: Mimmit

Korundi-salissa yleisömäärä on toistaiseksi normaalia pienempi turvavälien takaamiseksi. Huomaathan, että vierekkäiset paikat on tarkoitettu saman seurueen jäsenille. Ohjeita turvalliseen vierailuun täällä.

***

ESITYKSEN ALKUPERÄINEN PÄIVÄMÄÄRÄ OLI 3.4., MUTTA ESITYS SIIRRETTIIN -->19.9. klo 15.00

Jos olet ostanut lipun 3.4. esitykseen, pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan, eikä vaadi mitään toimia.

19.9.2020 15:00–15:45