Mimmit: Musiikki yhdistää -lastenkonsertti SIIRRETTY JA JÄRJESTETÄÄN 19.9. KLO 15

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Mimmit: Musiikki yhdistää -lastenkonsertti SIIRRETTY JA JÄRJESTETÄÄN 19.9. KLO 15
musiikkiyhdistaa.jpg

Esteetön "Mimmit Musiikki yhdistää” -konsertti on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat, tanssit sekä laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä. Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana!


Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Mimmit Musapatti TV-sarjasta tuttuja Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Musapatti-laulut yhdistävät musiikin ja oppimisen jännittävällä tavalla. Korvamatolaulujen avulla tieto tarttuu kuin purkka: hauskasti ja mukaansatempaavasti.

Mimmit on yksi Suomen tunnetuimmista lastenmusiikkiyhtyeistä. Mimmit ovat tehneet yli 600 konserttia Suomessa ja ulkomailla ja julkaisseet kuusi kehuttua levyä. Mimmit-videoita on katsottu Youtubessa yli 3.5 miljoonaa ja Mimmit-lauluja striimattu yli 5 miljoonaa kertaa!

Uusin TV-sarja Mimmit Musapatti alkoi MTV3-kanavalla helmikuussa 2020 ja on saavuttanut suuren suosion.

Kesto n. 45min, ei väliaikaa. Korundin kahvila palvelee ennen konserttia.

Liput: alk. 10€
Alle 2v. sylilapset maksutta.

Järjestäjä: Mimmit
 

KONSERTTI SIIRTYY JA JÄRJESTETÄÄN LAUANTAINA 19.9.2020 KLO 15.00.

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan, eikä vaadi mitään toimia.

Mikäli uusi päivä ei sovi sinulle, voit hakea rahanpalautusta. Ohjeet täällä.

3.4.2020 18:00–18:45