Lapin sotilassoittokunta: Korundi III - Tähtilipun alla PERUTTU

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Lapin sotilassoittokunta: Korundi III - Tähtilipun alla PERUTTU
Ork.kuva_pieni.jpg

Konsertin mielenkiintoisen ohjelman saapuu johtamaan suomalaisille puhallinmusiikin ystäville tuttu vieras Yhdysvalloista; Robert Ambrose. Innostava ja dynaaminen kapellimestari tuo kuultavaksi musiikkia kotimaastaan Yhdysvalloista. Konsertissa kuullaan muun muassa Leonard Bernsteinin, David Maslankan, John Mackeyn ja Frank Tichelin sävellyksiä.

Konsertin johtava yhdysvaltalainen kapellimestari Robert J. Ambrose tunnetaan dynaamisena ja mukaansatempaavana muusikkona. Monipuolisen uran tehnyt Ambrose toimii nykyään Georgia State Universityn orkesterin johtajana ja yliopiston musiikkiosaston apulaisjohtajana Atlantassa Yhdysvalloissa. Hän johtaa yliopiston puhallinorkesteria ja vastaa laajasta orkesteriohjelmasta, joka sisältää neljä konserttiorkesteria ja kolme paraatiorkesteria.Georgia State Universityn lisäksi Ambrose on johtanut orkestereita eri puolilla Yhdysvaltoja sekä esimerkiksi Australiassa, Kanadassa, Saksassa, Hongkongissa ja Singaporessa. Ambrose on johtanut aiemmin useaan otteeseen myös suomalaisia ammatti- ja harrastajapuhallinorkestereita. Helsingin poliisisoittokunnan edessä hänet nähtiin edellisen kerran syksyllä 2017. Ohjelma koostuu amerikkalaisten säveltäjien tuotannosta ja pitää sisällään todellisia herkkupaloja.

Kesto n. 90 min, sis. väliajan.  Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

Järjestäjä: Lapin sotilassoittokunta

11.9.2020 19:00–20:30