Lapin sotilassoittokunta 50 vuotta - juhlakonsertti LOPPUUNMYYTY

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Lapin sotilassoittokunta 50 vuotta - juhlakonsertti LOPPUUNMYYTY
Sotilassoittokunta 23.11. muokattu kuva.jpg

Kapellimestarit musiikkimajuri Jaakko Nurila ja musiikkikapteeni Tero Haikala. Solistit: Pentti Hietanen ja Anna Näkkäläjärvi-Länsman.

Tänä vuonna on aihetta juhlaan! Suomalaisen sotilasmusiikin juhliessa 200-vuotista historiaansa myös Lapin sotilassoittokunta täyttää pyöreitä ja saavuttaa kunniakkaan 50 vuoden iän. Juhlavuoden kunniaksi Lapin sotilassoittokunta ylistää upeaa Lapin luontoa tilausteoksen muodossa. Ilari Hylkilän säveltämään Lapland Imagery -teokseen on tehty näyttävä musiikkivideo ohjaaja Alexander Kuznetsovin ja Lapin sotilassoittokunnan käsikirjoitustiimin toimesta. Juhlakonsertissa yleisölle tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus kokea tämä kantaesitys. Soittokunta säestää Lapin henkeäsalpaavissa maisemissa kuvatun musiikkivideon livenä! Laulusolistina 5-osaisessa teoksessa toimii Anna Näkkälänjärvi-Länsman.

Konsertin toinen solisti on tenori Pentti Hietanen. Laulajana Hietanen on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, joka viihtyy ja viihdyttää sekä suurilla estradeilla että pienissä klubeissa. Häneltä luontuvat yhtä vakuuttavasti niin vaativat oopperaroolit, kirkolliset teokset, operetti- ja musikaaliroolit kuin viihde- ja rock-musiikkikin. Lapin sotilassoittokunnalle jo ennestään tuttu Hietanen on mieluisa ja luonteva yhteistyökumppani, taittuuhan soittokunnaltakin vakuuttavasti eri tyylilajit kirkkomusiikista big band -revittelyyn.

Kantaesityksen ja solistinumeroiden lisäksi konsertissa kuullaan suomalaista sotilasmusiikkia 200-vuotisen historiansa varrelta. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan viisikymppisiä kanssamme!

Kesto n.2h, sis. väliajan. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

23.11.2019 14:00–16:00