Korundin Stand Up Show klo 21.00 (K-18)

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Korundin Stand Up Show klo 21.00 (K-18)
2019_Korundi_960x540.jpg

Stand up on uusi pikkumusta! Järjestä unohtumattomat pikkujoulut, joista ei naurua puutu!

Miltä kuulostaisi astetta rennommat pikkujoulut, jotka ei sisällä lanttulaatikkoa, eikä kukaan eksy kopiohuoneeseen. Korundin Stand Up Show on tiivis noin 1 h 40 min esitys, jossa esiintyvät stand up koomikot Heli Sutela, Mikko Vaismaa, Jape Grönroos ja Heidi Mäkelä.

Tervetuloa nauramaan ja viihtymään kanssamme!! Pikkujoulutunnelmissa kun ollaan, ikäraja on K-18. Muutokset epätodennäköisiä, mutta mahdollisia. Ulkovaatteet ja varsinkin tiukat pipot jätetään narikkaan. Show alkaa Kulttuuritalo Korundin Korundi-salissa klo 18:00 ja klo 21:00

Show:n kesto väliajan kanssa noin 1 h 40 min. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

Liput alk.
29,50 € peruslippu
26,50 € Ryhmälippu minimi 10 hlö.

Esityksen kaikenlainen taltioiminen kiellettyä.

Lisätiedot ja info www.standupmafia.fi/korundi

Tapahtuman vastuullinen järjestäjä Stand Up Mafia. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Esiintyjät:

Heli Sutela

2000-luvun tärkeimmät ilmiöt olivat internet ja Kumman Kaa -sarja. Heli Sutela teki niistä toisen. Suomalaisen stand upin suvereeni kuningatar ja kestosuosikki valloittaa yleisön ilta toisensa jälkeen rautaisella ammattitaidolla ja lavapreesensillä. Heli on vähän niin kuin Madonna, edelläkävijä. Ja näyttää hiton hyvältä myöa ikoneissa.

Mikko Vaismaa

“Härski äijä!”, sanoi ei kukaan koskaan Mikko Vaismaasta. Mikko on komiikkapiirien musta lammas; ei yhtään alapää vitsiä, eikä yhtään kirosanaa. Ei menis läpi teini-ikäisille. Siksi Mikko joutuikin vaihtamaan menestyksekkään uransa opettajana stand up lavoihin jo kymmenen vuotta sitten.

Jäänteenä pimeästä pedagogisesta menneisyydestään Mikolle on kuitenkin jäänyt tarkka tilannetaju ja käsittämätön kyky pitää yleisö hellästi ja kunnioittavasti hyppysissä läpi esityksen. Sen lisäksi Mikko ei koskaan käännä selkäänsä yleisölle.

Mikko on stand upin Robin – katu-uskottavuus täysi nolla ja silti ihan päällikkö. Hiihtää, suunnistaa ja purjehtii. Usein tätä kaikkea vielä ihan sujuvasti samanaikaisesti.

Jape Grönroos

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettin! Hyvät naiset ja herrat: Jape “who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin! Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein “isän kädestä”!


Heidi Mäkelä

Heidi Mäkelä on koomikko ja bilsan ope, jonka karttakeppi vaihtuu vapaalla mikrofoniin.

Open mikki vie yleisön matkalle pulpetin toiselle puolelle ja keikka ei aina mene ihan oppikirjojen mukaan kun kyytiä saavat niin kakarat kuin kansankynttilätkin. Stand upin nousevaa kaartia. Voitti tänä vuonna ”Nopee naurattaja”-kilpailun. 
22.11.2019 21:00–23:00