Kirka -musikaali: Hetki lyö

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Kirka -musikaali: Hetki lyö
Kirka 960x540 nettisivuille.jpg

Suomen Musiikkiteatteri esittää Kirka -musikaalin Hetki lyö Kulttuuritalo Korundissa pe 12.4. klo 19.00.

Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen. Musikaalissa kuullaan suuri joukko ikimuistoisia kappaleita, kuten Hetki lyö, Leijat, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni, Kahden hullun matka, Daada Daada, Yli synkän virran, Puhelinlangat laulaa, Lumi teki enkelin eteiseen, Krokotiilirock ja Kirjoita Postikorttiin.

Esiintyjät
Kirka Babitzin: Ilari Hämäläinen 
Sammy Babitzin: Matthau Mikojan 
Muska: Piritta Lumous 
Kirkan isä: Petri Lairikko 
Kirkan äiti: Piritta Lumous
Kirsti Mikkola, Paula Nummela: Elisa Lairikko
Kassu Halonen, Danny: Petri Lairikko 
Remu Aaltonen: Juha Kinnunen 
Katri Helena: Elisa Lairikko 
Anna Babitzin: Isabella Lairikko

Esityksen kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

Liput: 
Peruslippu 39€ (S-etukortilla lipusta -4€, saatavilla ainoastaan Korundin lippukassalta)
Eläkeläinen 36€
Ryhmä min. 10 hlöä 36€
Ryhmä min. 30 hlöä 34€
Opiskelija, lapsi, työtön 28€

Ryhmäliput saatavilla ainoastaan Korundin lippukassalta.

12.4.2019 19:00–21:00
Alk. 28€ + palvelumaksut
Osta lippuBuy ticket