Jazzkonsertti: Almqvist/ Schlosser/Welin/Lukkarinen Free Swing!

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Jazzkonsertti: Almqvist/ Schlosser/Welin/Lukkarinen Free Swing!
banneri 960x540.jpeg

Jaskan Kaverit sekä Korundijazz järjestävät jazzkonsertin ja vierailijaksi saapuu uusi, hieno jazzyhtye Almqvist/ Schlosser/Welin/Lukkarinen Free Swing!

Karl-Martin Almqvist (Swe), Axel Schlosser (Ger), Mattias Welin (Swe) ja Jaska Lukkarinen (Fin) ovat tehneet sen mitä jazzmuusikot ovat jo 100 vuotta tehneet… He ovat perustaneet bändin ja julkaisevat ensimmäisen levynsä keväällä 2019 JASKAA-levymerkillä. Ystävykset ovat soittaneet eri yhtyeissä ja yhteyksissä keskenään ja edustavat alansa huippua omassa maassaan. Schlosser tunnetaan paitsi omista projekteistaan myös FR Big Bandin soolotrumpetistina. Almqvist on Ruotsin ykköstenorifonisti, joka tunnetaan Suomessa mm. yhteistyöstään Jukkis Uotilan kanssa. Mattias Welin edustaa ruotsalaista perinnetietoista huippubasismia ja Lukkarinen puolestaan tunnetaan mm. Ricky-Tick Big Bandin rumpujakkaralta.

Free swing on juuri sitä mitä nimikin lupaa, svengin vapauttavaa voimaa! Basisti Welinin ja rumpali Lukkarisen dynaamisesti ja sävykkäästi svengaava komppipari luo saksofonisti Almqvistille ja trumpetisti Schlosserille pelikentän, jossa kaikki on mahdollista ja mikään ei ole kiellettyä. Ornette Coleman kaikuinen vapauttava energia ja ilmaisuvoima yhdistyvät Free Swing -bändin musiikissa sävykkääseen ja kauniiseen soittoon tuoden teemoihin ja sävellyksiin raikkautta ja aitoa jazzillista ennalta-arvaamattomuutta.

Keikka Korundin ravintolassa.

Liput: alk. 14€

14.4.2019 16:00–18:00