Jari Sillanpää - Kulku ihmisen klo 15.00 KONSERTTI SIIRRETTY SU 18.10.

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Jari Sillanpää - Kulku ihmisen klo 15.00 KONSERTTI SIIRRETTY SU 18.10.
Jari Sillanpää.jpg

JARI SILLANPÄÄ on yksi maamme valovoimaisimpia solisteja, joka laajan musiikkiohjelmistonsa lisäksi tunnetaan karismaattisena estraditaiteilijana ja loistavana tunteiden tulkitsijana.

Tästä kaikesta kertovat valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyslevyt. Jarin ensilevy Jari Sillanpää, joka ilmestyi vuonna 1996, on edelleen maamme myydyin levy. Viimeisin hitti ”Sinä ansaitset kultaa” oli radioissa vuoden 2015 soitetuin kappale ja Youtubessa sitä on kuunneltu yli 11 miljoonaa kertaa!

Syksyn menestyksekkään kiertueen jälkeen, Sillanpää palaa Musiikkitaloon 19. maaliskuuta. Lavalla on laulaja joka viihdyttää, koskettaa ja liikuttaa. Ikä ja eletty elämä ovat tuoneet lisää syvyyttä tulkintaan. Ääni soi pitkän tauon jälkeen sävykkäämpänä kuin koskaan aikaisemmin.

Säestyksestä huolehtii lähes akustinen kvartetti, jota johtaa Petri Somer, Suomen huippunimien hovisäveltäjä, joka on tehnyt myös Jarin superhitin Sinä ansaitset kultaa.

Petri Somer, piano
Jari Ilomäki, kontrabasso, sähköbasso
Lauri Schreck, kitarat, kannel
Robert Löflund, puupuhaltimet

”Olen saanut rinnalleni huipputiimin ja odotan konserttikiertuetta innoissani”, Jari sanoo ja toivottaa kaikki tervetulleeksi heittäytymään tunnelmien vietäväksi ja nauttimaan rennosta, monipuolisesta musiikillisesta iloittelusta!

Tuotanto: Bridgehead Production ja Lilja Production

Kesto n. 2h, sis. väliajan. Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä.

KONSERTTI SIIRRETTY JA JÄRJESTETÄÄN SU 18.10. KLO 15

 Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan, eikä vaadi mitään toimia. 

Mikäli uusi päivä ei sovi sinulle, voit hakea rahanpalautusta 1.7. saakka. Ohjeet täällä.

 
28.3.2020 15:00–17:00