Heikki Silvennoinen Band feat. Ida Elina PERUTTU

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Heikki Silvennoinen Band feat. Ida Elina PERUTTU
Silvennoinen-Ida-promo1-scaled.jpg

Heikki Silvennoinen ja Ida Elina klubi- ja konserttikiertueelle lokakuussa 2020.

Ida Elina on Youtube-ilmiö, laulaja-lauluntekijä ja popkanteletar, joka on niittänyt mainetta niin Suomessa kuin maailmallakin. Hän on ahkerasti keikkaileva artisti, joka on kehittänyt Youtube-kitaristien innoittamana oman pop-kanteleensoittotyylinsä ja samalla hänen tekemänsä pop-covereiden on kerrottu ”mullistaneen kantelemusiikin”. Yhdessä pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoisen kanssa he konsertoivat lokakuussa 2020 ympäri Suomea tuoden saleihin täysin uudenlaisia musiikkielämyksiä. Kansallissoitin kannel ja blueskitara soivat yhteen upeasti. ”On hieno päästä kokeilemaan taas jotain ihan uutta. Iida Elina on huippulahjakas musiikko ja tästä tulee taas ihan erilainen kiertue. Uusi soundi ja uudet kujeet.” – Heikki Silvennoinen kuvailee.

Lavalla mukana nähdään ja kuullaan tuttu komppikaksikko Anssi Nykänen (rummut) ja Harri Rantanen (basso).

Kesto n. 2h, sis. väliajan.

Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon, niin pääset nauttimaan rennosta väliajasta valmiiksi katetussa pöydässä. Lisätietoja.

Järjestäjä: Dex Viihde

***

Heikki Silvennoinen Band feat. Ida Elina -konsertti 16.10. Korundissa joudutaan valitettavasti perumaan. Jos olet ostanut lipun konserttiin, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä rahojen palautusta varten. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa harmia.

16.10.2020 19:00–21:00
Alk. 30€ ennakkoon, 35€ ovelta
Osta lippuBuy ticket