Golden Lights - Muotitapahtuma ja gaalanäytös by Jukka Rintala

Olet tässä: Etusivu / Tapahtumakalenteri / Golden Lights - Muotitapahtuma ja gaalanäytös by Jukka Rintala
ulkokuva_SUURENNETTU_1.jpg

Ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä Suomen tunnetuimman muotitaiteilijan luomukset Rovaniemellä! Golden Lights -gaalailtana Jukka Rintalan pukuluomukset heräävät eloon upeiden mallien yllä Korundi-salin lavalla.

Näytöksessä nähdään monialaisen muotitaiteilijan vanhempaa tuotantoa sekä uusimpia uniikkipukuja – luonnollisesti oman sijansa saa pohjoisen innoittamana syntynyt revontulimainen Golden Lights -kuosi.

Korundin ravintolassa ja Korundi Shopissa on esillä juhlavia kattauksia sekä runsas valikoima Jukka Rintalan designia.

Illan aikana nauttia lasillisen kuohuvaa Korundin ravintolassa, kuulla Rintalan ajatuksia tuotteiden takana sekä hankkia itselle tai lahjaksi korkealaatuista suomalaista designia niin arkeen kuin juhlaan. Arctic Glamour -näyttely on avoinna illan ajan.

Muotisuunnittelija Jukka Rintala on yksi Suomen kuuluisimpia suunnittelijoita. Hänen kättensä jälki on nähtävillä vuosittain presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Hienostuneet uniikki-iltapuvut ovat usein veistoksellisia ja dramaattisia mutta toisinaan yksinkertaisen elegantteja. Rintala aloittaa suunnittelutyönsä aina asiakkaan tai mallin ehdoilla – hänellä on kyky poimia persoonalliset ja henkilökohtaiset piirteet ja luoda lopullinen kokonaisuus täydellisen sopivaksi kantajalleen.

Jukka Rintala3.jpg

12.12.2019 17:00–19:00