Kesätekemistä lapsiperheille säästä riippumatta!

Olet tässä: Etusivu / Info / Korundiuutiset / Kesätekemistä lapsiperheille säästä riippumatta!
FB mainoskuva.jpg

Rovaniemi on täynnä näkemistä ja tekemistä myös kesällä. Arktikum, Kulttuuritalo Korundi ja Tiedekeskus Pilke kutsuvat perheet kylään koko perheen kesäkulttuuripassilla. Passilla tutustutaan Rovaniemen kiinnostavimpiin kulttuurikohteisiin kätevästi ja edullisesti samalla lipulla, satoi tai paistoi.

– Jos Suomen kesä näyttää huonoimmat puolensa, kulttuurikohteet tarjoavat pakopaikan sateelta ja kylmyydeltä. Tekemistä riittää moneksi päiväksi ja kaikissa paikoissa ei tarvitse vierailla kerralla, sillä passi on voimassa seitsemän päivää, toteaa Arktikum-Palvelu Oy:n myyntipäällikkö Heli Huhanantti Korundista.

Kesäkulttuuripassilla tutustutaan Lapin historiaan ja arktisen alueen tutkimukseen Arktikumissa, pohjoiseen nykytaiteeseen Kulttuuritalo Korundissa ja pohjoisten metsien moniin merkityksiin ja biotalouteen Tiedekeskus Pilkkeessä. Samalla koko perhe pääsee viettämään aikaa yhdessä oppien, leikkien ja oivaltaen.

Kesäkulttuuripassi 50€ on perhekohtainen ja se sisältää pääsyliput kahdelle aikuisille ja kaikille saman perheen lapsille Arktikumiin, Korundiin ja Pilkkeeseen. Korundista perheet saavat mukaansa hauskan Eläinten jäljillä -taidesuunnistuskartan, jonka avulla etsitään eläinaiheisia teoksia Korundin näyttelyistä ja Rovaniemen keskustan alueelta.

Kesätarjous 1.6.–31.8.2017 Koko perheen kesäkulttuuripassi 50 € (2 aik. + kaikki saman perheen lapset).