Kokous- ja tapahtumatilat, kahvila

Olet tässä: Etusivu / Kokous- ja tapahtumatilat, kahvila

Lapin kamariorkesterin ja Rovaniemen taidemuseon tarjoamien elämysten lisäksi Kulttuuritalo Korundi taipuu myös erilaisten tapahtumien ja kokousten näyttämöksi. Konserttisalin upea akustiikka palvelee myös kevyen musiikin tarpeita ja salin tekniset ominaisuudet mahdollistavat kuvataiteen ja musiikin yhdistämisen tai digitaaliset elokuvaesitykset.

Tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjänä sinulla on myös mahdollisuus yhdistää oma tapahtumasi Lapin kamariorkesterin tai Rovaniemen taidemuseon tarjontaan.

Tilanvuokraus

Kulttuuritalo Korundin tiloja voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin, konsertteihin ja kokouksiin.

Korundin myyntipalvelu auttaa sinua tilaisuutesi järjestämisessä: 
sähköposti: sales(at)korundi.fi
puhelin: +358 50-378 7761

KANSI korundi_kokousesite_200x246.jpg


KOKOUS- JA RAVINTOLAPALVELUIDEN ESITE (pdf)Tila
 m² paikkoja  Seisova 
ruokailu, 
Cocktail 
Istuva 
ruokailu, 
tarjoiltuna 
 Konserttisali 303,4 340    
 Kabinetti 40 18    
 Taidesali A1 361   200  
 Taidesali A2-A4 75-79   30  
 Taidesali Y1-Y5 153-162   100  
 Soittajien lämpiö 118,9   50  
 Ravintola 150,6 100 300 100

Korundi-sali

Kulttuuritalo Korundin konserttisali on korkealuokkainen musiikkisali. Akustisen musiikin ehdoista tinkimättä, tilasta on tehty myös monikäyttösali, jossa voidaan järjestää eri tyyppisiä tapahtumia. Salia voidaan käyttää myös kokous-, luento ja suurryhmäopetuksessa sekä av-esityskäytössä.

Salin tekniikka

Tilan esitysvarustus on suunniteltu toimimaan sekä esityskäytön että luentotoiminnan tukena. Salin tekniset järjestelmät vastaavat kaikkia esitystoiminnan tarpeita. Järjestelmiä voi laajentaa ulkopuolelta lainatulla tai vuokratulla kalustolla. Tarkkaamo on salin takana. Umpitarkkaamo on järjestelmien ensisijainen käyttöpaikka, etenkin akustisen musiikin konserttien yhteydessä. Tarkkaamo on samalla laite- ja kytkentähuone, johon sijoitetaan av-laitekeskuksia ja ohjelmalähteitä.

 

Tilan esitysvarustus on suunniteltu toimimaan sekä esityskäytön että luentotoiminnan tukena. Salin tekniset järjestelmät vastaavat kaikkia esitystoiminnan tarpeita. Järjestelmiä voi laajentaa ulkopuolelta lainatulla tai vuokratulla kalustolla.

Valaistusjärjestelmä koostuu pienimuotoisesta himmenin- ja ohjauslaittaistosta, joilla ohjataan tilan 72-kanavaista kiinteää himmenninjärjestelmää sekä himmenninkaappiin sijoittuja DMX-ohjattuja releitä.

Videojärjestelmät mahdollistavat niin esityskäytön efektit kuin salin kokous- ja luentokäytönkin. AV-ohjausjärjestelmällä ohjataan video-ohjelmalähteitä (DVD, VHS), äänenvoimakkuutta ja DSP-reititystä ja valaistustilanteita.

Tilavuokraan sisältyy kokouskäyttöön tarkoitettu perustekniikka sisältäen tietokoneen, dataprojektorin ja perusmikrofonit 6 kpl. Korundi-salissa on huonokuuloisten järjestelmä, johon on saatavilla 10 kpl vastaanottimia. Muut tekniset välineet sekä 2 flyygeliä (Steinway ja Bösendorf) ovat vuokrattavissa.

Salin esiintymislavan leveys on 13,5 metriä, syvyys enimmillään 6,40 metriä ja portaiden kohdalla 5,07 metriä. Lavan korkeus on 0,725 metriä. Salissa on 17 penkkiriviä ja jokaisella rivillä on 20 paikkaa. Korkeutta salilla on 12 metriä.

Korundi-salin tekniikkalistaus

Panorama Korundi-salista


Kabinetti

Kabinetti on tarkoitettu pieniin kokouksiin sekä ryhmätyötilaksi. Kabinetti soveltuu myös konserttisalin esiintyjien taukotilaksi tai pienelle ryhmälle yksityiseksi ruokailutilaksi. Kabinettiin on saatavana kannettava tietokone sekä dataprojektori.

Korundin_kabinetti_960x400.jpg
Taidesali

Rovaniemen taidemuseon taidenäyttelysaleja voi myös vuokrata tilaisuuksiin. Tiloja koristavat upeat taideteokset, jotka luovat jokaiseen taidesaliin erilaisen tunnelman.

Taidesalit A1-A4

A- taidesalit sijaitsevat alakerrassa. Suurin saleista A1 on jaettu kahteen osaan 297,8 m² päätilaan ja 64m² takatilaan. Näiden välillä sijaitsee tavarahissi.

Taidesalit Y1-Y5

Y-taidesalit sijaitsevat yläkerrassa. Näitä saleja voi vuokrata erilaisiin yksityistilaisuuksiin taidemuseon sulkemisajan jälkeen.

Y1-sali 960x400.jpg
Soittajien lämpiö

Soittajien lämpiö on tasalattiainen tila upealla akustiikalla. Tila soveltuu 30–50 hengen kokouksiin, ryhmätyötilaksi, ruokailuihin tai cocktail-tilaisuuksiin.

Kokoustila_lämpiö_3.jpg
Kahvila ja -tilausravintola

Korundi-kahvila palvelee päivittäisiä näyttelykävijöitä sekä konserttien ja tapahtumien yhteydessä.

Ravintola 960x540.jpg
 

Korundi-tilausravintola 

Tilausravintolan tuotteita on saatavana Korundissa järjestettäviin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tilausravintolalla on sekä valmiita menuja että asiakkaiden toiveisiin räätälöityjä tuotteita. Kahvila-ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet.Kysy tarjoustamme vaikkapa häihin tai muihin perhejuhliin ja illanviettoihin. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus: sales(at)korundi.fi, puh. +358 50-378 7761

Menuvaihtoehtoja:
Tilauskahvihinnasto kokouksille
Kokous- ja ryhmälounas ma-pe
Kokous- ja ryhmälounas la
Cocktailmenut
Illallismenut
Buffetmenut

Panoraama ravintolasta

VÄLIAIKATARJOILUT

Tilaa väliaikatarjoilut ennakkoon - vältyt jonottamiselta ja pääset nauttimaan rennosta väliajasta katetussa pöydässä!

väliaikatarj. 960x400.jpg

Voit tilata väliaikatarjoilut ennakkoon Korundin infosta viimeistään kolmea tuntia ennen tilaisuuden alkua tai Korundin kahvilasta, joka avataan tuntia ennen tilaisuutta. Varaus on voimassa vasta sen jälkeen, kun olemme vahvistaneet sen. Ennakkoon varatut väliaikatarjoilut tulee maksaa viimeistään ennen tilasuutta Korundin kahvilaan. Emme kata lunastamattomia pöytävarauksia.

VÄLIAIKATARJOILUJEN HINNASTO

Juomat
Mundo kahvi 2,80 €
Tee  2,20 €
Limsa (Coca-cola, Sprite, Fanta)  2,80 €
Granini -mehu (appelsiini tai omena)  2,50 €
Grandi -pillimehu  1,90 €

Olut 0,33l  5,50 €
Kausiolut  8,00 €
Siideri 0,33l  6,00 €
Long Drink -juoma 0,33l  6,00 €
Piccolo puna, -valko- tai kuohuviini  9,00 €

Makeat
Pulla (VL)   2,80 €
Raparperi-mansikkapiirakka & vaniljakastike (L)  4,20 €
Suklainen päärynäkakku (L) 4,50 €
Mansikka-limekakku (L,G)  5,40 €
Chili-suklaakakku  5,00 €
Petit Four -suklaa  (L,G)  3,00 €

Suolaiset
Lohirieskarulla (L)  4,00 €
Sieni-kasvispaistos (L,G)  5,20 €

Hinnasto on voimassa 1.8.-31.8.2018.

TILAUKSET ENNAKKOON:
puh. +358 16 322 2822 tai e-mail info(at)korundi.fi.

Häät Korundissa

Tule viettämään unelmiesi häitä Korundiin! Meillä voit järjestää juuri sinun näköisesi häät. Tule tutustumaan, ota yhteyttä sähköpostilla sales@korundi.fi tai puhelimitse 050-378 7761, niin tehdään yhdessä päivästäsi täydellinen.