Korundissa nyt
Näyttelyt ja työpajat
Uutiset
 • 1.6.

 • 26.5.

  Piirrä nyt! Nykypiirustuksen monet kasvot

  Lahden ja Rovaniemen taidemuseot kutsuivat kaikkia suomalaisia ja Suomessa asuvia taiteilijoita osallistumaan nykypiirustusta laajasti käsittelevään Piirrä nyt! -näyttelyyn. Piirtäminen on taiteen alat läpäisevä perusilmaisu ja läsnä jokaisen arkipäivässä. Piirrä nyt! haluaa esitellä, mitä piirtäminen on juuri tällä hetkellä. Kilpailu oli avoin kaikille ajateltavissa oleville lähestymistavoille, on sitten kyse taidepiirtämisestä, piirretystä animaatiosta, performanssista tai jostain, jota emme osanneet kuvitellakaan.

 • 18.5.

  Lapin kamariorkesterin syksyn 2015 kausikorttimyynti

  Nykyiset kausikorttilaiset voivat uusia kausiasiakkuutensa syksylle 18.-31.5. välisenä aikana. 1.6. aloitamme myynnin uusille kausikorttilaisille ja yksittäisten konserttilippujen myynti alkaa 1.8.

 • 16.12.

  Kulttuuritalo Korundille uudet nettisivut!

  Kulttuuritalo Korundi on uudistanut nettisivunsa. Uudistetut sivut julkaistaan torstaina 18. joulukuuta klo 15.00. Selkeimmin muutokset näkyvät sivujen uudessa visuaalisessa ilmeessä sekä navigoinnin helppoudessa. Käyttökokemuksessa on otettu huomioon erityisesti sivuston mobiiliresponsiivisuus. Uudistuksen kunniaksi tarjoamme lippu.fi-palvelusta ostetut liput Christmas Wish -tanssiteatteriesitykseen puoleen hintaan. Linkki palveluun löytyy nettisivuiltamme.

 • Näytä lisää Show more
Korundi somessa