Korundissa nyt
Näyttelyt ja työpajat
Uutiset
 • 8.3.

  Rovaniemen taidemuseo Lapin suosituin museokorttikohde

  Suomen museoissa vierailtiin vuonna 2017 ennätykselliset 7,1 miljoonaa kertaa. Valtakunnallisella Museokortilla tehtiin yhteensä lähes miljoona museokäyntiä mikä on noin puolet enemmän edelliseen vuoteen verrattuna. Museoliiton mukaan museoiden kiinnostavat sisällöt ja valtakunnallinen Museokortti vaikuttivat myönteisesti museoiden kävijämääriin. Näin tapahtui myös Lapissa.

 • 2.3.

  TAITEIDEN TORI ETSII MYYJIÄ

  Rovaniemen taidemuseon ystävät ry järjestää Taiteiden torin 27.–28.4.2018 Kulttuuritalo Korundissa (Lapinkävijäntie 4). Korundi sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja talosta löytyy myös tilavat parkkipaikat. Taiteiden tori järjestetään ensimmäistä kertaa ja juuri ennen kevään juhlia. Tavoitteena on tuoda esille paikallista taide- ja muotoiluosaamista sekä taiteen tekijöitä. Korundin kahvila ja Korundi Shop palvelevat Taiteiden torin ajan. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

 • 11.1.

  Rovaniemen taidemuseo teki kaikkien aikojen kävijäennätyksen: yli 44 000 vierasta kiinnostui Suomi 100 -juhlavuoden näyttelyistä

  Rovaniemen taidemuseossa kävi viime vuoden aikana 44 617 näyttelyvierasta, mikä on taidemuseon kaikkien aikojen kävijäennätys. Rovaniemen taidemuseo avattiin vuonna 1986 vanhan postiautovarikon tiloihin. Tiloja laajennettiin vuonna 2011, jolloin talo sai nimekseen Kulttuuritalo Korundi. Taidemuseon edellinen kävijäennätys on vuodelta 2012, jolloin Korundi oli juuri avattu.

 • 1.9.

  Rovaniemi-viikon tapahtumia Korundissa

  Rovaniemi-viikkoa vietetään 4.-10.9., jolloin myös Korundissa on monenlaista ohjelmaa!

 • 9.5.

  Tiedettä, taidetta ja toimintaa museoviikolla

  Kansainvälisen museoviikon kunniaksi Arktikum, Tiedekeskus Pilke ja Kulttuuritalo Korundi järjestävät värikästä ohjelmaa kaikenikäisille rovaniemeläisille. Tapahtumat keskittyvät museopäivään 18.5., jolloin on vapaa pääsy näyttelyihin sekä muuta maksutonta ohjelmaa, mm. elokuvanäytöksiä, teemaopastuksia, näyttelyihin tutustumista ja kisailua.

 • 28.4.

  Ennätysmäärä koululaisia Korundissa!

  Korundissa juuri päättynyt Ateneumin kiertävä kokoelmanäyttely Suomen taiteen tarina keräsi ennätysmäärän koululaisia Rovaniemen taidemuseoon.

 • 12.10.

  Korundi valittu Taidetestaajat-suurhankkeeseen

  Yhteensä 55 taidelaitosta tai työryhmää on valittu mukaan Suomen Kulttuurirahaston käynnistämään Taide-testaajat-suurhankkeeseen. Kohteet tavoittavat yhteensä jopa 65 000 kahdeksasluokkalaista ja heidän opettajaansa lukuvuonna 2017-18.

 • Näytä lisää Show more